Τα Ολύμπια Νέα

Τοπικά Νέα

Κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος

Η Ένωση Αστυνομικών Ν. Πιερίας τίμησε τον Χρήστο Φωτόπουλο1

Στο πλαίσιο Γενικής Συνέλευσης, μετά το πέρας της, η Ένωση Αστυνομικών Ν.Πιερίας σε ειδική εκδήλωση που οργάνωσε, τίμησε τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών και τ. Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Πιερίας Χρήστο Φωτόπουλο ο οποίος συνταξιοδοτήθηκε.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Αστυνομικός Διευθυντής, Ταξίαρχος Αθανάσιος Μαντζούκας, αξιωματικοί, υπαξιωματικοί και αστυνομικοί τής Διεύθυνσης, συνταξιοδοτηθέντες αστυνομικοί, ο τ. Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων και νυν Βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Κυριαζίδης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Πιερίας Δημήτρης Φώτης καθώς και το Δ.Σ. τής Ένωσης, στελέχη τής ΠΟΑΣΥ καθώς και άλλων αστυνομικών ενώσεων της χώρας, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν.Πιερίας Δημήτρης Αδαμόπουλος, ο πρώην Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Πιερίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (IPA) Χρήστος Δέλλας, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού τού Δήμου Κατερίνης Θεόδωρος Παυλίδης κ.ά.
Στην ομιλία του ο Χρήστος Φωτόπουλος μίλησε για τους συνδικαλιστικούς αγώνες από το 1989 μαζί με τον αστυνομικό Δράμας και νυν Βουλευτή Δημήτρη Κυριαζίδη καθώς και με λίγους τότε αστυνομικούς, όταν ο συνδικαλισμός στην Αστυνομία ήταν υπό διωγμό. Ο κ. Φωτόπουλος μίλησε και για τους δεκάδες αστυνομικούς που έπεσαν εν ώρα καθήκοντος ενώ τηρήθηκε και ενός λεπτού σιγή στη μνήμη τους.
Για τον Χρήστο Φωτόπουλο μίλησαν στους χαιρετισμούς τους η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης, ο Αστυνομικός Διευθυντής, Ταξίαρχος Αθανάσιος Μαντζούκας, ο τ. Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων και νυν Βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Κυριαζίδης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Πιερίας Δημήτρης Φώτης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν.Πιερίας Δημήτρης Αδαμόπουλος, εκπρόσωποι αστυνομικών ενώσεων αλλά και της ομοσπονδίας, όπως επίσης και ο Δικηγόρος Ηλίας Παπάζογλου, που είναι νομικός σύμβουλος της Ένωσης Αστυνομικών Πιερίας.
Μάλιστα, ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης μιλώντας για τον Χρήστο Φωτόπουλο ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει πρόταση στο Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης ώστε να τον τιμήσει για την προσφορά του.