Τα Ολύμπια Νέα

Τοπικά Νέα

Πάει παντού

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Πιερίας σε Λιτόχωρο και Κ. Μηλιά1 ΛΙΤΟΧΩΡΟ 1

Το μεγάλο στοίχημα η αύξηση του συνεταιριστικού κεφαλαίου

Εγκάρδια υποδοχή στο Λιτόχωρο και την Κάτω Μηλιά επιφύλαξαν πολίτες και επαγγελματίες στους εκπροσώπους της Συνεταιριστικής Τράπεζας Πιερίας που επισκέφθηκαν τις εν λόγω περιοχές.

Με έκδηλο το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες που προσφέρει η Συνεταιριστική Τράπεζα, μέλη της Διοίκησης και Στελέχη της ανέλυσαν τα ανταγωνιστικά προϊόντα της, το ρόλο της στην τοπική ανάπτυξη, απάντησαν σε κάθε ερώτηση και απηύθυναν κάλεσμα συμμετοχής στην Αύξηση του Συνεταιριστικού Κεφαλαίου, με μόλις 29,65 ευρώ ανά μερίδα, μέχρι τις 22 Ιουνίου 2016. Στις συναντήσεις τονίστηκαν τα οφέλη που προσφέρει η Τράπεζα της Πιερίας όπως: -Επιτόκιο από το πρώτο ευρώ 0,20%, χωρίς έξοδα, στις καταθέσεις Ταμιευτηρίου -Επιτόκιο μέχρι και 2,90% στις Προθεσμιακές καταθέσεις, αναλόγως του ποσού και του χρονικού διαστήματος -Άμεση χορήγηση μηχανών πληρωμής με κάρτες (POS) με προνομιακή προμήθεια από 0,80% έως 1,70% επί του ποσού ανά συναλλαγή. -Εύχρηστο internet banking για να κάνει κανείς τις συναλλαγές του ότι ώρα θέλει, όπως θέλει. -Πληρωμές λογαριασμών (ΔΕΚΟ, ΔΕΗ, ΕΝΦΙΑ) χωρίς χρέωση -Πληρωμή κάθε είδους μισθοδοσίας υπαλλήλων δημοσίου και επιχειρήσεων.

Λιτόχωρο Στο Λιτόχωρο την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου Νίκος Λάππας, ο Αντιδήμαρχος Δίου-Ολύμπου Διονύσιος Φόλιος, ο τ. Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου και επικεφαλής της Μείζονος Μειοψηφίας Γιώργος Φαρμάκης, η Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας Ευαγγελία Ξυπτερά-Λάμπρου, η Πρόεδρος του Σωματείου Επαγγελματιών Λιτοχώρου Φανή Λάλα – Κουτσιμανή, ο τ. Διοικητής του Νοσοκομείου Κατερίνης Στέργιος Φαρμάκης, Δημοτικοί Σύμβουλοι, επιχειρηματίες, επαγγελματίες, εκπρόσωποι φορέων και πολίτες. Την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό το μέλος του ΔΣ της Τράπεζας με καταγωγή από το Λιτόχωρο, κ. Αριστείδης Νίκας.

Κάτω Μηλιά Στην Κάτω Μηλιά την εκδήλωση τίμησαν, μεταξύ άλλων, ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηλίας Τάπρας και ο πρώην Αντιδήμαρχος Κατερίνης Νίκος Μπουρονίκος. Σε μια ιδιαίτερα φιλική ατμόσφαιρα, αναδείχθηκαν τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η λειτουργία της τράπεζας στον τόπο μέσα από αρκετές μαρτυρίες παρευρισκομένων ενώ έγινε πρόσκληση σε όλους να στηριχθεί η προαιρετική αύξηση του συνεταιριστικού κεφαλαίου. Από πλευράς της Τράπεζας, στις συναντήσεις συμμετείχαν, ο Πρόεδρος Νίκος Μηλιώτης, ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Τσιαλός, ο Γενικός Γραμματέας Ηρακλής Τσιτλακίδης, τα μέλη Αριστείδης Νίκας, Νικόλαος Χουσουρίδης, Μαρίνος Αγγλέζης, ο Γενικός Διευθυντής Νικόλαος Μπασδάνης, ο Διευθυντής του υποκαταστήματος Λεπτοκαρυάς Αντώνης Τζιοβάρας, η Διευθύντρια του καταστήματος Κατερίνης Σοφία Καλαϊτζίδου καθώς και πολλά βασικά στελέχη της τράπεζας.