Τα Ολύμπια Νέα

Κοινωνικά

Πασχαλινό bazaar για τον «Βενιαμίν»

Ξεκινά σήμερα στην Αστική ΣχολήEaster Bazaar 2016

 

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο Σύλλογος Προστασίας Παιδιών «Βενιαμίν» με την βοήθεια των συμπολιτών μας αλλά και πολλών εθελοντικών ομάδων, διοργανώνει ποικίλες δραστηριότητες ενόψει του Αγίου Πάσχα και της Ανάστασης.

Την περασμένη Κυριακή πραγματοποιήθηκε μια πολύ όμορφη γιορτή για τα παιδιά που υποστηρίζει ο Σύλλογος «Βενιαμίν» στον αθλητικό χώρο του PLayzone 5×5 και ήταν μια έμπρακτη εκδήλωση αγάπης της Χριστιανικής Εκκλησίας Αντβεντιστών έβδομης μέρας η οποία και ανέλαβε την διοργάνωσή της γιορτής για τα παιδιά του συλλόγου μας.
Στο ίδιο πλαίσιο της υποστήριξης των παιδιών του «Βενιαμίν», διοργανώνεται το 5ο Πασχαλινό Bazaar, φιλανθρωπικού χαρακτήρα στην Αστική Σχολή για την ενίσχυση του Συλλόγου «Βενιαμίν». Το bazaar θα διαρκέσει από την Πέμπτη 21 έως και την Κυριακή 24 Απριλίου στο χώρο της Αστικής Σχολής Κατερίνης από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.
Δώρα, λαμπάδες, διακοσμητικά, καλλυντικά, σαπούνια και πολλά παραδοσιακά προϊόντα θα είναι διαθέσιμα για τους επισκέπτες του Bazaar ενώ την όλη προσπάθεια θα πλαισιώσει το Τμήμα Βρεφονηπιοκόμων από το Εσπερινό ΕΠΑΛ Κατερίνης με πλήθος καθημερινών παιδικών δραστηριοτήτων για τους μικρούς μας φίλους.
«Σας περιμένουμε όλους και όλες για να χαρίσουμε ακόμα περισσότερα χαμόγελα στα παιδιά μας», αναφέρει στο κάλεσμα του ο Σύλλογος.