Τα Ολύμπια Νέα

Αθλητισμός

Νίκη 60-61 του Πιερικού Αρχέλαου στον τελικό των εφήβων!!

Κυρίαρχος στην ΕΚΑΣΚΕΜefh
Όχι μόνο κατάφερε να συντηρήσει τη διαφορά των 11 πόντων με την οποία κέρδισε στην Κατερίνη (60-49) αλλά πήρε και τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη στη Νάουσα επι του Ζαφειράκη, δείχνοντας έτσι ποιος είναι ο κυρίαρχος των τμημάτων υποδομής στην ΕΚΑΣΚΕΜ.
Οι έφηβοι του Πιερικού Αρχέλαου πιστοποίησαν το πολύ καλό επίπεδο στο οποίο βρίσκονται και συνεχίζουν επάξια την ιστορία που έχει γράψει και αυτό το τμήμα της Κατερινιώτικης ακαδημίας, που πρωταγωνιστεί στο μπασκετικό στερέωμα της χώρας μας.
Το τελικό 60-61 σε ένα «καυτό» κλειστό στη Νάουσα, δείχνει πως οι νεαροί καλαθοσφαιριστές από την Πιερία, δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα σε όποια έδρα κι αν αγωνιστούν, αφού έχουν τη δύναμη αγωνιστικά να αντεπεξέλθουν σε κάθε δυσκολία.
Η ομάδα της περιοχής μας θα εκπροσωπήσει πλέον την ΕΚΑΣΚΕΜ ώς άξια πρωταθλήτρια της και στη 2η φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων, θα αντιμετωπίσει στον 1ο όμιλο που θα μετέχει τις ομάδες Πρωτέας Γρεβενών, Νέα Μουδανιά, Αστέρα Καβάλας και τον πρωταθλητή της ΕΣΚΑΘ τον οποίο ακόμη δε γνωρίζουμε αφού ο τελικός θα γίνει στον Αλμυρό Βόλου την ερχόμενη Τρίτη 19 Απριλίου (ΓΣ Βόλου-ΑΕΛ).