Τα Ολύμπια Νέα

Τοπικά Νέα

Συνεργασία με την ΤUI

Με υψηλόβαθμο στέλεχος της ΤUI Destination Services συναντήθηκε ο Περιφερειάρχης

160405-TUI

Συνάντηση με τον Περιφερειακό Διευθυντή Ανατολικής Μεσογείου της ΤUI Destination Services Μιχάλη Μαυρόπουλο είχε στο γραφείο του στην Π.Κ.Μ., ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν τόσο οι προϋποθέσεις βελτίωσης των υπηρεσιών εξυπηρέτησης των επισκεπτών και ενίσχυσης του προγράμματος του Ομίλου TUI στην Κεντρική Μακεδονία, όσο και η δυνατότητα συνεργασίας των δυο πλευρών για την αποτελεσματικότερη προβολή του τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειας.
«Στο πλαίσιο της στρατηγικής μας για την ανάπτυξη δωδεκάμηνου τουρισμού στη Μακεδονία, επιδιώκουμε συνεργασίες με όλους τους ισχυρούς πόλους, για να μπορέσουμε να πετύχουμε όσο το δυνατόν περισσότερες αφίξεις τουριστών στην περιοχή μας. Σε αυτό το σχεδιασμό, φορείς όπως η TUI, αποτελούν σημαντικούς εταίρους, με σκοπό όσο το δυνατόν περισσότεροι tour operators και πολίτες της Ευρώπης να μάθουν τη Μακεδονία και να μας επιλέξουν ως προορισμό διακοπών τους, τόσο τη θερινή περίοδο, όσο και τον υπόλοιπο χρόνο, μέσα από τις ειδικές μορφές τουρισμού που υποστηρίζει η Κεντρική Μακεδονία σε όλες τις Περιφερειακές της Ενότητες», τόνισε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.
Μάλιστα, ο κ. Μαυρόπουλος ήταν ομιλητής στο 1ο Συνέδριο Τουρισμού, το οποίο πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, σε συνδιοργάνωση πέντε διμερών Επιμελητηρίων και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας.