Τα Ολύμπια Νέα

Τοπικά Νέα

Εντυπωσιακή η συμμετοχή

Ο Σπ. Κουλκουδίνας εξελέγη πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΚατρίνηςDSC_0075

Χιλιάδες νεοδημοκράτες προσήλθαν στις κάλπες και στο νομό μας, για να εκλέξουν προέδρους και μέλη των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων, αλλά και τους συνέδρους του 10ου Συνεδρίου. Δυσφορία για την καθυστέρηση στην ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων από τη ΝΕΦΕ

Ο Σπύρος Κουλκουδίνας αναδείχθηκε νέος πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Κατερίνης της Νέας Δημοκρατίας. Η εκλογική διαδικασία ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής χωρίς προβλήματα και στους τρεις δήμους.

Τα τελικά αποτελέσματα στην Κατερίνη, ανέδειξαν νικητή τον Σπύρο Κουλκουδίνα με 907 ψήφους. Ο Βασίλης Μέλιος έλαβε 505 ψήφους και ο Παναγιώτης Αμανατίδης 357. Όσον αφορά τη Δημοτική Οργάνωση του Δήμου Δίου Ολύμπου, εκεί επικράτησε ο Θεόδωρος Πυρόβολος έναντι του κ. Κουλιανόπουλου, ενώ για τη Δημοτική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας στον Δήμο Πύδνας Κολινδρού εξελέγη ο Γεώργιος Αριστείδους, αφού ήταν και ο μοναδικός υπψήφιος για τη θέση.

Σπύρος Κουλκουδίνας: Όλοι μαζί θα προχωρήσουμε Σε δήλωσή του, μετά την καταμέτρηση των ψήφων ο νέος πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Κατερίνης ανέφερε πως είναι μεγάλη η τιμή, αλλά ταυτόχρονα και η ευθύνη, που του έκαναν τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας στην Κατερίνη. «Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλα τα μέλη της Ν.Δ. που προσήλθαν στις κάλπες μαζικά και έστειλαν το μήνυμα της ανανέωσης, της συλλογικότητας και της ενότητας. Μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος για να ξανακάνουμε τη ΝΔ πιο δυνατή και θα δώσουμε τις επόμενες μάχες ενωμένοι. Ένα μεγάλο ευχαριστώ, σε όσους πίστεψαν στην υποψηφιότητά μου και μου έδειξαν την εμπιστοσύνη τους αλλά και στους συνυποψηφίους μου για τον καλό αγώνα. Όλοι μαζί θα προχωρήσουμε», κατέληξε ο κ. Κουλκουδίνας, ο οποίος θα είναι και ο επόμενος αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ Πιερίας, ως ο πρόεδρος της μεγαλύτερης ΔΗΜ.Τ.Ο. του νομού μας.

Δυσφορία για την καθυστέρηση Εν τω μεταξύ μεγάλη δυσφορία έχει προκαλέσει σε φίλους, μέλη και υποψηφίους η χαρακτηριστική καθυστέρηση που σημειώθηκε στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για την ανάδειξη των συνέδρων, αλλά και των μελών της ΔΗΜ.Τ.Ο. Κατερίνης. Μέχρι αργά χθες το μεσημέρι η καταμέτρηση δεν είχε ολοκληρωθεί, αφού αυτή διακόπηκε το βράδυ της Κυριακής. Υπεύθυνη για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων είναι η ΝΕΦΕ η οποία θα ανακοινώσει συνολικά τα αποτελέσματα, μόλις ολοκληρωθεί η καταμέτρηση και στην Κατερίνη, όπου περισσότερα από 1800 μέλη του κόμματος προσήλθαν στις δύο κάλπες που είχαν στηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο Κατερίνης.

ΟΝΝΕΔ πρωτοπόρα και στην έκδοση αποτελεσμάτων
Ιδιαίτερα γρήγορη αποδείχθηκε η Νεολαία της Νέας Δημοκρατίας στο νομό μας, η οποία σε αντίθεση με τη Νομαρχιακή Εφορευτική Επιτροπή καταμέτρησε και ανακοίνωσε άμεσα τα αποτελέσματα και στους τρεις δήμους της Πιερίας, όσον αφορά τις δικές της οργανώσεις.
Νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Πιερίας, εξελέγη ο Βασίλης Καραγιάννης με 445 ψήφους, έναντι 47 που έλαβε ο Αντώνης Πασχαλίδης.
Για τη ΔΗΜ.Τ.Ο. ΟΝΝΕΔ Κατερίνης, εκλέχθηκαν οι Λάλλας Κωνσταντίνος (113), Ευαγγελόπουλος Νικόλαος (108), Κωτίκας Χαρίλαος (101), Τσίπας Ευστράτιος (84) και Κατσαβός Γεώργιος (32)
Στη ΔΗΜ.Τ.Ο. ΟΝΝΕΔ Δίου-Ολύμπου εκλέγονται οι Γερολιόλιος Κωνσταντίνος, Κουταλιάς Βασίλειος, Λαφατζής Θεοχάρης, Παπαϊωάννου Νεκτάριος και Τζιάφας Δημήτριος
Στη ΔΗΜ.Τ.Ο. ΟΝΝΕΔ Πύδνας-Κολινδρού εκλέγονται οι Δεληδημούδης Αθανάσιος, Μουτίσια Χριστίνα, Τσιτσοπούλου Χαρίκλεια, Χατζηγεωργίου Καλλιόπη και Χλεμές Στυλιανός.
Σύνδεδροι της ΟΝΝΕΔ Πιερίας για το 10ο τακτικό Συνέδριο του κόμματος εκλέχθηκαν οι: Λάλλας Κωνσταντίνος (464), Καραφουλίδου Δομνίκη (431), Τσιτσοπούλου Χαρίκλεια (420), Βελώνης Αντώνιος (419) Τσίπας Ευστράτιος (418) και Παπαϊωάννου Νεκτάριος 417