Τα Ολύμπια Νέα

Τοπικά Νέα

Στις κάλπες οι Νεοδημοκράτες

Εκλογές των ΔΗΜ.Τ.Ο.- ΔΗΜΤΕ και Συνέδρων την Κυριακή στην ΠιερίαImageHandler

Τρεις υποψήφιοι για την προεδρία της ΔΗΜ.Τ.Ο. Κατερίνης, δύο για την Τοπική Οργάνωση Δίου-Ολύμπου και ένας για την Οργάνωση της Πύδνας Κολινδρού

Στις κάλπες προσέρχονται την Κυριακή τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας σε όλη την Ελλάδα για την εκλογή των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων του κόμματος, αλλά και των μελών του συνεδρίου, του πρώτου υπό την ηγεσία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Την Τετάρτη το απόγευμα, ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις τοπικές οργανώσεις του κόμματος στην Πιερία Οι κάλπες, θα ανοίξουν το πρωί της Κυριακής στις 10 και θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα. Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν για την Δημοτική Τοπική Οργάνωση (ΔΗΜ.Τ.Ο. ) Κατερίνης στο Συνεδριακό Κέντρο Κατερίνης (ΕΚΑΒΗ). Για την ΔΗΜ.Τ.Ο. Δίου-Ολύμπου στο Δημοτικό Κατάστημα της Κονταριώτισσας και για την ΔΗΜ.Τ.Ο. Πύδνας -Κολινδρού στα γραφεία της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αιγινίου (Αλεξάνδρου Παπάγου 36). Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας που ανήκουν σε κάθε μια από τις παραπάνω ΔΗΜ.Τ.Ο.

Οι υποψήφιοι Τρεις είναι οι υποψήφιοι πρόεδροι για τη ΔΗΜ.Τ.Ο. Κατερίνης, την μεγαλύτερη Οργάνωση του κόμματος στην Πιερία. Την ψήφο των Νεοδημοκρατών διεκδικούν οι κύριοι Παναγιώτης Αμανατίδης, Σπυρίδων Κουλκουδίνας και Βασίλειος Μέλιος. Να σημειωθεί, οτι ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Κατερίνης, αναλαμβάνει την αντιπροεδρία της ΝΟΔΕ Πιερίας Υποψήφιοι για τη ΔΗΜ.Τ.Ε. Κατερίνης είναι οι Γεώργιος Αγιαννίτης (Δ.Δ. Παραλίας), Ναούμ Ευαγγελόπουλος (Δ.Δ. Κατερίνης), Φίλιππος Κακάνης (Δ.Δ. Ελαφίνας) Κυριακή Καραγιαννίδου (Δ.Δ. Κατερίνης), Παναγιώτης Καρακούσης (Δ.Δ. Πέτρας), Αθανάσιος Κήπου (Δ.Δ. Παραλίας), Ευθυμία Κυζιρίδου (Δ.Δ. Κατερίνης), Ιωάννης Λάιος (Δ.Δ. Πιερίων), Διονύσιος Μαλάμος (Δ.Δ. Πέτρας), Δημήτριος Μορφακίδης (Δ.Δ. Κατερίνης), Γεώργιος Μπαρμπαγεωργόπουλος (Δ.Δ. Κατερίνης), Δημήτριος Μυρωτής (Δ.Δ. Πέτρας), Παύλος Παυλίδης (Δ.Δ. Κατερίνης), Κωνσταντίνος Περτσικάπας (Δ.Δ. Κατερίνης), Θωμάς Σιώκας (Δ.Δ. Πέτρας), Αναστάσιος Τσαγκαλίδης (Δ.Δ. Κορινού), Σαββατούλα Τσιμοπούλου (Δ.Δ. Κατερίνης), Στέφανος Τζιτζιλής (Δ.Δ. Πιερίων), Φώτιος Χατζηπαπαφωτίου (Δ.Δ. Κορινού), Γεώργιος Χρυσογιάννης (Δ.Δ. Πιερίων), Κωνσταντίνος Χατζουρίδης (Δ.Δ. Κατερίνης) Για την ΔΗΜ. Τ.Ο. Δίου Ολύμπου υποψήφιοι πρόεδροι είναι οι Ηλίας Κουλιανόπουλος και Θεόδωρος Πυροβολος, ενώ για την προεδρία της ΔΗΜ.Τ.Ο. Πύδνας Κολινδρού υποψήφιος είναι μόνο ο Γεώργιος Αριστείδους.