Τα Ολύμπια Νέα

Τοπικά Νέα

Παρούσα στην έκθεση του Βελιγραδίου

Ομοσπονδία Ενοικιαζομένων Δωματίων Πιερίας, Ημαθίας, Πέλλας1

Παρούσα στην τουριστική έκθεση Βελιγραδίου, ήταν και η Ομοσπονδία Δωματίων και Διαμερισμάτων Πιερίας – Ημαθίας- Πέλλας (Ο.Ε.Δ.Δ.Π.Η.Π.).

Η Ομοσπονδία συμμετείχε σε «δύο μεριές», αφού παρούσα ήταν και στο περίπτερο του ΕΒΕ Πιερίας, αλλά και στο σταντ του ΠΟΤΑΠ στο περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Σύμφωνα με την Ομοσπονδία Ενοικιαζομένων Δωματίων Πιερίας, Ημαθίας, Πέλλας η προσέλευση του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη όπως επίσης και το ενδιαφέρον για την περιοχή μας, ενώ διανεμήθηκε διαφημιστικό υλικό των φορέων που προβάλουν την περιοχή μας, ως ένας ελκυστικός τόπος διακοπών, με πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα.
Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Γρηγόριος Βεΐδαμενίδης, παραβρέθηκε επίσης σε παράλληλες εκδηλώσεις που έγιναν στα πλαίσια της έκθεσης στο HOTEL METROPOL με στόχο την παρουσίαση της Κεντρικής Μακεδονίας στα Σέρβικα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης από τον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα και αργότερα σε δεξίωση στο Βασιλικό Παλάτι, την οποία παρέθεσε ο ΕΒΕ Πιερίας σε εκπροσώπους μέσων ενημέρωσης της Σερβίας.
Η Ομοσπονδία, με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Πιερίας και τον πρόεδρο του, τόσο για την φιλοξενία στο περίπτερο, όσο και για την πρωτοβουλία που πήρε για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης στο Παλάτι, αλλά και την Αντιπεριφέρεια για την φιλοξενία στο περίπτερο του ΠΟΤΑΠ.