Τα Ολύμπια Νέα

Τοπικά Νέα

Ύμνοι Σέρβων για την Ελλάδα

Στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση Βελιγραδίου και η Πιερία1

«Αν δεν είναι στην Ελλάδα, δεν είναι καλοκαίρι» αναφέρουν τα σερβικά μέσα ενημέρωσης. Η προσπάθεια για την προώθηση του τουρισμού της Πιερίας συνεχίζεται, δηλώνει ο Ηλίας Χατζηχριστοδούλου

O τίτλος της εφημερίδας Novosti αποτύπωσε επακριβώς την αίσθηση που άφησε συνολικά η παρουσία της Ελλάδας τόσο κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Τουριστικής Έκθεσης του Βελιγραδίου που πραγματοποιήθηκε στη Σερβική πρωτεύουσα, όσο και από το επίπεδο των προκρατήσεων που πραγματοποιούνται με προορισμό την τουριστική Ελλάδα του 2016.

Το καλαίσθητο και «φρέσκο» περίπτερο του Επιμελητηρίου Πιερίας, που προσαρμόστηκε με νέο φωτογραφικό υλικό του τόπου μας, βρισκόταν στην είσοδο της κεντρικής αίθουσας και ξεκίνησε να υποδέχεται τουριστικούς πράκτορες, ανθρώπους των μέσων ενημέρωσης και επισκέπτες, πλαισιωμένο από εκπροσώπους τουριστικών φορέων της Πιερίας, ξενοδόχους. Στην αποστολή συμμετείχαν μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, η Πρόεδρος Ευαγγελία Ξυπτερά – Λάμπρου, ο Γραμματέας Ηρακλής Τσιτλακίδης και ο Αντιπρόεδρος Καλλίστρατος Χαλκίδης του Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας, ο Πρόεδρος Γρηγόρης Βεϊδαμενίδης και στελέχη της Ομοσπονδίας Ενοικιαζομένων Δωματίων Πιερίας – Πέλλας – Ημαθίας, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κάμπινγκ Πιερίας Βαγγέλης Γουλάρας, ο περιφερειακός σύμβουλος Απόστολος Τζόβας, ξενοδόχοι, τουριστικοί πράκτορες και επιχειρηματίες του νομού μας.