Τα Ολύμπια Νέα

Τοπικά Νέα

Δόθηκε στην κυκλοφορία

Παρεμβάσεις μετά την κατολίσθηση στο δρόμο Τόξου-Καταλωνίων1

Παραδόθηκε στην κυκλοφορία το τμήμα της 3ης επαρχιακής οδού Τόξου-Καταλωνίων, στο οποίο είχε σημειωθεί κατολίσθηση, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών αποκατάστασης από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας.

Οι παρεμβάσεις αφορούσαν χωματουργικές εργασίες με εκσκαφή ακαταλλήλων εδαφών, εξυγίανση σε βάθος δύο μέτρων με κροκάλα καθώς και εργασίες οδοστρωσίας με αμμοχαλικώδη υλικά. Η παρέμβαση αναμένεται να ολοκληρωθεί με την τελική ασφαλτόστρωση.
Συνεργεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας καθημερινά ελέγχουν το οδικό δίκτυο και καταγράφουν φθορές προκειμένου με τις σχετικές διαδικασίες να παρεμβαίνουν και να επιλύουν τα τυχόν προβλήματα.
Την ικανοποίησή της για την πορεία των εργασιών εξέφρασε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου.«Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό το τεχνικό της πρόγραμμα, μέσω της υλοποίησης στοχευμένων παρεμβάσεων για την αποκατάσταση, βελτίωση και συντήρηση του οδικού δικτύου αρμοδιότητά της, προκειμένου να διασφαλίζονται οι ασφαλείς μετακινήσεις των συμπολιτών και επισκεπτών της Πιερίας».