Τα Ολύμπια Νέα

Τοπικά Νέα

Η «παράλληλη» προσφορά του θεσμού

Τα «Ολύμπια Εν Δίω» στην ΕΞΕ Πιερίαςmiranta mpintas mediterranean village 2

Παρουσία 300 και πλέον μελών της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Πιερίας έγινε η παρουσίαση του καταξιωμένου θεσμού «Ολύμπια εν Δίω».

Η διοργάνωση που εξελίσσεται σε προσοδοφόρο γεγονός και για τον τουρισμό της Πιερίας αποτελεί αντικείμενο ενδιαφέροντος από τις παραγωγικές τάξεις του τόπου μας. Τα «Ολύμπια εν Δίω» είναι μια ζωτική δράση της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Πιερίας συνεπικουρούμενη από οργανωτική επιτροπή που αποτελείται αποκλειστικά από εθελοντές.
Στην διεξαγωγή αυτής της Διεθνούς Συνάντησης Αρχαίου Δράματος, Μουσικής και Αθλητισμού, συμμετέχουν εκπρόσωποι Επιστημονικών Επαγγελματικών Πολιτιστικών και Εθελοντικών φορέων. Η ίδια Ένωση Ξενοδόχων Ν. Πιερίας είναι πάρεδρο μέλος και εκπροσωπείται στην διοργάνωση από το μέλος του Δ.Σ Ηρακλή Τσιτλακίδη.
Την υλοποίηση και διεξαγωγή της διοργάνωσης ανέλυσαν εκ μέρους της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Πιερίας η Μυράντα Παππά, προϊσταμένη του γραφείου καινοτόμων δράσεων και ο Πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής Αθανάσιος Μπίντας. Εκ μέρους της Ένωσης Ξενοδόχων και προσωπικά από την Ευαγγελία Ξυπτερά-Λάμπρου, και σύσσωμο το σώμα της Γενικής Συνέλευσης παρέχεται αμέριστη συμπαράσταση στα «Ολύμπια εν Δίω» καθόσον είναι στοιχείο που λειτουργεί αυξητικά στον in-coming τουρισμό του τόπου μας και μάλιστα σε εποχή (τέλος Σεπτεμβρίου) που είναι επιτακτική ανάγκη να διευρυνθεί η τουριστική περίοδος στον τόπο μας. Είναι γεγονός πως με τα «Ολύμπια εν Δίω» προστέθηκαν 5000 και πλέον διανυκτερεύσεις στα ξενοδοχεία του Νομού μας.