Τα Ολύμπια Νέα

Τοπικά Νέα

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΟΥ Γ.Α.Σ ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

(330) ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2015

(182) ΧΡΥΣΑ (98) ΑΡΓΥΡΑ (50) ΧΑΛΚΙΝΑ 3Ος ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 20151

-Με συμμετοχή των μελών και φίλων του συλλόγου έγινε η καθιερωμένη εκδήλωση κοπή πίτας Το Σάββατο 30-1-2015.
-Οι αθλητές του συλλόγου τιμήθηκαν για τις επιτυχίες τους σε Πανελλήνια και Διεθνή πρωταθλήματα αλλά και για αυτήν ακόμη την συμμετοχή και ενασχόλησή τους με το άθλημα του ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ.
-Η εκδήλωση ξεκίνησε με το καλωσόρισμα από τον επικεφαλής προπονητή-δάσκαλο κ.Γιάννη Τοπαλίδη και στην συνέχεια την πίτα ευλόγησε ο πάτερ Νικόλαος Φωτίου.
-Κατόπιν τον λόγο πήρε ο κ. Γιάννης Τοπαλίδης και ανέλυσε διεξοδικά τις δραστηριότητες του 2015, ακολούθησε μια μικρή επίδειξη από τους ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ μας, η οποία και χειροκροτήθηκε με ιδιαίτερο ενθουσιασμό από τους παρευρισκομένους.
-Στη συνέχεια κόπηκε η πίτα το φλουρί βρήκε το κομμάτι της κας.Νάτσιου Βασιλικής κερδίζοντας μια φόρμα του συλλόγου.
-Κατόπιν τον λόγο πήρε η κα Πέτρογλου Ευαγγελία και εκ μέρους των γονιών ευχαρίστησε τον κ.Καρυπίδη Γεώργιο για την αφιλοκερδή και αμερόληπτη βοήθεια που προσφέρει στα παιδιά του συλλόγου ως υπεύθυνος των προπονητών (κόουτς) βραβεύοντας τον με μία αναμνηστική πλακέτα.
-Μετά τον λόγο πήρε ο ΧΡΥΣΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ Αθλητής μας κ.Δερμίσης Βασίλειος και ευχαρίστησε με την σειρά του των Δάσκαλο κ.Τοπαλίδη Ιωάννη εκ μέρους όλων των αθλητών που διακριθήκανε ειδικά στο ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ και του έδωσαν ένα αναμνηστικό κύπελο.
-Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο κ.Παυλιδης Θεόδωρος ο οποίος τόνισε στους παρευρισκομένους την σοβαρότητα, την σπουδαιότητα και την μεθοδικότητα που αναπτύσσει ο σύλλογος στις διεργασίες του γι αυτό άλλωστε και έχει αυτά τα αποτελέσματα προτρέποντας τους γονείς να στηρίζουν τον σύλλογο.
-Στη συνέχεια έγιναν οι βραβεύσεις των διακριθέντων αθλητών για το 2015.
Τις βραβεύσεις έκαναν ο πάτερ Νικόλαος εκπροσωπώντας τον μητροπολίτη μας κ.Γεώργιο , ο Πρόεδρος του ΟΠΑΠ Κ. Παυλίδης Θεόδωρος εκπροσωπώντας τον Δήμο Κατερίνης και το μέλος του Δ.Σ κ,Λένος Ευάγγελος
Πληροφορίες για το σύλλογο στο τηλ:2351077729 και 6946328937 Εθνικής Αντίστασης 40Α ΚΑΤΕΡΙΝΗ