Τα Ολύμπια Νέα

Τοπικά Νέα

Στεκόμαστε δίπλα σας

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Πιερίας για τις κινητοποιήσεις αγροτών και επιστημόνων2012123104

Στο πλευρό των αγροτών, αλλά και των ελεύθερων επαγγελματιών οι οποίοι αγωνίζονται για την επιβίωσή τους, τάσσεται η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Πιερίας.

Σε ανακοίνωσή της, επισημαίνει μεταξύ άλλων «Τα μέτρα της σημερινής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, καθώς και ο τρόπος με τον οποίο αυτή αντιμετωπίζει σήμερα στους αγρότες, σε αντίθεση με όσα δήλωνε προεκλογικά, αποσκοπούν στον αφανισμό της αγροτικής οικογένειας και πολύ σύντομα στον απόλυτο έλεγχο της τροφής μέσω φυσικά τεράστιων μονοπωλίων.

Οι αγορές »Χωρίς μεσάζοντες» δεν μπορούν να υπάρξουν χωρίς τους παραγωγούς! Αποτελούν την εναλλακτική πρόταση στον στραγγαλισμό του αγροτικού εισοδήματος.

Η ΕΟΔΝΠ, ως ενεργό κύτταρο της κοινωνίας, διαπιστώνει ακόμη μια φορά πως ο δρόμος των μνημονίων δεν οδηγεί πουθενά. Χαιρετίζει τον αγώνα όλων εκείνων των επαγγελματικών ομάδων που σήκωσαν και σηκώνουν το ανάστημά τους ενάντια στις εκάστοτε μνημονιακές πολιτικές. Χαιρετίζει τους αγρότες, τους δικηγόρους, τους γιατρούς και τους φαρμακοποιούς. Χαιρετίζει, επίσης, τους μηχανικούς και όλους εκείνους τους ελεύθερους επαγγελματίες που τα τελευταία χρόνια φτωχαίνουν από τις μνημονιακές πολιτικές αφαίμαξης του λαού.

Η ΕΟΔΝΠ δηλώνει πως στέκεται δίπλα σε όλους εκείνους που αγωνίζονται είτε με τα τρακτέρ είτε με τη γραβάτα, και εύχεται σύντομα ο αγώνας αυτός να καταστεί κοινός για το σύνολο του λαού μας που πλήττεται»