Τα Ολύμπια Νέα

Κοινωνικά

Τίμησαν «παλιά» μέλη τους

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε το Π.Τ. Φυσικοθεραπευτών Πιερίας1

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Περιφερειακού Τμήματος Φυσικοθεραπευτών του Ν. Πιερίας, πραγματοποίησαν τα μέλη του τμήματος μέσα σε φιλική, οικογενειακή και συγχρόνως φορτισμένη συναισθηματικά ατμόσφαιρα, απονέμοντας παράλληλα τιμητικές πλακέτες σε συναδέλφους τους που ύστερα από μακροχρόνια «διακονία» στην φυσικοθεραπευτική επιστήμη, πέρασαν στην επαγγελματική τους συνταξιοδότηση.

Με αυτόν τον απλό και συμβολικό τρόπο τα μέλη του Συλλόγου, όπως ανέφερε ο Γραμματέας Σταύρος Ταρενίδης, εκφράσανε στον καθένα ξεχωριστά την μεγάλη τους εκτίμηση, διότι με την σπουδαία επιστημονική και επαγγελματική διαδρομή, τιμήσανε την επιστήμη της Φυσικοθεραπείας. Επίσης, το έργο τους ήταν καρπός πολυετούς μόχθου, σκληρής δουλειάς και αυταπάρνησης και αποτέλεσε ορόσημο για την αναγνώριση της Φυσικοθεραπείας.
Ιδιαίτερη τιμητική αναφορά έγινε από τον Πρόεδρο Παναγιώτη Μπαναλη για τον απροσδόκητο και αναπάντεχο θάνατο του εκλιπόντος συναδέλφου Ηλία Μπαστρογιάννη, στην οικογένεια του οποίου απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα.
Στην συνέχεια ακολούθησε η απονομή των τιμητικών διακρίσεων και στα υπόλοιπα τιμώμενα πρόσωπα, κατά την οποία ο Ταμίας Κωνσταντίνος Χανδόλιας έκανε ξεχωριστή αναφορά. Να σημειωθεί οτι τιμήθηκαν οι Κωνσταντίνα Θεοχάρης Καραμήντζα, ο Γρηγόρης Παπαχρήστος, ο Γιώργος Παντελίδης και ο Γρηγόρης Ταρενίδης.
Στη συνέχεια, ο πατέρας Κυριάκος, του Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους στον Σταθμό, ευλόγησε και έκοψε την βασιλόπιτα ευχόμενος σε όλους υγεία, ενότητα, και πολύ δύναμη στο λειτούργημα που ασκούνε οι Φυσικοθεραπευτές.