Τα Ολύμπια Νέα

Τοπικά Νέα

Ένα λεύκωμα για το Olympus Marathon

Παρουσιάζεται την Κυριακή στο CAVO OLYMPO1

Μια ιδιαίτερη εκδήλωση για τον OLYMPUS MARATHON διοργανώνουν την Κυριακή 24 Ιανουαρίου η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, ο Μαραθώνιος Ολύμπου και ο δήμος Δίου-Ολύμπου καθώς θα παρουσιαστεί το επετειακό λεύκωμα «Οlympus Marathon 2004-2015».Παράλληλα θα τιμηθούν και οι άνθρωποι που στήριξαν και ανέδειξαν όλα αυτά τα χρόνια την κορυφαία αθλητική διοργάνωση της Πιερίας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι, στο ξενοδοχείο CAVO OLYMPO, στην Πλάκα Λιτοχώρου.Η παρουσίαση του λευκώματος θα γίνει από τον Πρόεδρο του Olympus Marathon Αριστείδη Νίκα, την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας και Θεματική Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού-Παιδείας-Αθλητισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Σοφία Μαυρίδου, τον Δήμαρχο Δίου-Ολύμπου Κώστα Δημόπουλο και το μέλος του Δ.Σ. του Olympus Marathon Ευαγγελία Νίκα.
Το επετειακό φωτογραφικό λεύκωμα παρουσιάζει την ταυτότητα του Olympus Marathon και συμβάλλει στην ανάδειξη του Ολύμπου ως παγκόσμιο κέντρο της ιστορίας, του πολιτισμού και του αθλητισμού ενώ ταυτόχρονα εμπλουτίζει και αναβαθμίζει το τουριστικό προϊόν, προβάλλοντας τη σύγχρονη εικόνα της Πιερίας ως ένα ολοκληρωμένο τουριστικό προορισμό.
Κύριος Χορηγός της επετειακής αυτής εκδήλωσης είναι η ξενοδοχειακή μονάδα CAVO OLYMPO.