Τα Ολύμπια Νέα

Τοπικά Νέα

Η κακοκαιρία πέρασε… ξυστά

Ανοικτό το οδικό δίκτυο της Πιερίας

Ανοικτό είναι το οδικό δίκτυο ευθύνης της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας. Από το πρωί της Δευτέρας μηχανήματα της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας πραγματοποίησαν ρίψεις αλατιού και καθαρισμό του οδοστρώματος της 13ης Παλαιάς Εθνικής Όδου Κατερίνης-Άγιου Δημητρίου, προκειμένου να παραμείνει ανοικτό και ασφαλές.

Το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, ενόψει των καιρικών φαινομένων των επόμενων ωρών, λαμβάνει τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και ακολουθεί το σχέδιο αποχιονισμού, που έχει καταρτίσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Πιερίας.
Ικανοποιημένη δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, από τα αποτελέσματα των μέχρι τώρα παρεμβάσεων.
«Προτεραιότητά μας είναι να διατηρήσουμε ανοικτό και ασφαλές το οδικό δίκτυο. Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας είναι σε κατάσταση ετοιμότητας με σχέδιο αποχιονισμού, εκχιονιστικά μηχανήματα, έμπειρο προσωπικό, επαρκείς ποσότητες αλατιού, προκειμένου να αντιμετωπίσει έγκαιρα και με επιτυχία τυχόν προβλήματα από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων», επεσήμανε η κ. Σοφία Μαυρίδου, που συνέστησε στους πολίτες και επισκέπτες της Πιερίας,να λαμβάνουν με τη σειρά τους προληπτικά μέτρα αυτοπροστασίας για την ασφάλειά τους και να ακολουθούν τις υποδείξεις των αρχών.