Τα Ολύμπια Νέα

Τοπικά Νέα

Στις κάλπες η… Τράπεζά μας

Εκλογές Συνεταιριστικής Τράπεζας Πιερίας

syn

Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για το τραπεζικό σύστημα, τα μέλη της Συνεταιριστικής Τράπεζας Πιερίας, καλούνται την Κυριακή να εκλέξουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζάς μας, της Τράπεζας Πιερίας.

 

Περισσότερα από 3.500 φυσικά και νομικά πρόσωπα, θα εκλέξουν τα πέντε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου τα δύο εκτελεστικά για το ΔΣ αλλά και το ένα μέλος που θα εκπροσωπεί την Τράπεζα στην Ένωση Συνεταιριστικών Τραπεζών Ελλάδας.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, θα πρέπει να φέρει σε πέρας με επιτυχία την απόφαση για ολοκλήρωση της διαδικασίας αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου κατά 1 εκατομμύριο ευρώ ή αν δεν καταστεί δυνατή η αύξηση κεφαλαίου από τα μέλη της, να επιλέξει «στρατηγικό επενδυτή», όπως έγινε και σε άλλες συνεταιριστικές τράπεζες της χώρας μας.

Το θετικό για την Τράπεζα Πιερίας, είναι οτι σύμφωνα με την σχετική έκθεση των ειδικών, δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα κεφαλαιακής επάρκειας, αφού είναι πάνω από τη βάση που ορίζει ο νόμος.

Η εκλογική διαδικασία, θα διεξεχθεί στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης και τα 3.764 άτομα καλούνται να επιλέξουν τους καταλληλότερους και εκείνους που εγγυόνται τη συνέχεια της Τράπεζας.

Υποψήφιοι για το Δ.Σ., όπου τα μέλη μπορούν να βάζουν έως τρεις σταυρούς είναι:

Κωνσταντίνος Ζησόπουλος, Βασίλειος Ιωαννίδης, Γιάννης Μαλτζάρης, Γιώργος Μελετλίδης, Νίκος Μηλιώτης, Αριστείδης Νίκας, Κωνσταντίνος Πίτσιας, Γιώργος Σαμαράς, Γιώργος Τσιαλός και Ηρακλής Τσιτλακίδης.

Υποψήφιοι εκτελεστικοί για το ΔΣ όπου οι ψηφοφόροι βάζουν έναν σταυρό, είναι οι:

Μαρίνος Αγγλεζης, Θεόδωρος Γεραρίδης, Γιάννης Καραφουλίδης, Γιάννης Κλιγκόπουλος, Μακρίνα Πιατίδου, Νίκος Σαμαλής, Πλάτωνας Χασάπης και Νικόλαος Χουσουρίδης.

Τέλος υπόψήφιοι για αντιπρόσωποι στην Ένωση Συνεταιριστικών Τραπεζών Ελλάδας είναι οι:

Νικόλαος Μηλιώτης, Δημήτριος Πόδας και  Γιώργος Τσιαλός