Τα Ολύμπια Νέα

Κοινωνικά

Το διασκέδασαν με την ψυχή τους!

Οι συνταξιούχοι του ΟΑΕΕ Πιερίας έκοψαν την πίτα τους1

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σωματείου Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. Ν. Πιερίας, όπως αυτή υλοποιήθηκε στις 10 Ιανουαρίου 2016 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Mediterannean Πολυχώρου στην Παραλία Κατερίνης.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι των τοπικών φορέων του Νομού μας, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. κ. Τάτσης Παντελής και ο Γενικός Γραμματέας συντονισμού κ. Κολοβός Χρήστος καθώς και αντιπροσωπείες των Σωματείων Συνταξιούχων O.A.E.E. όμορων Νομών, της Λάρισας, Βεροίας, Γιαννιτσών και Εδέσσης.
Όλοι οι ανωτέρω απεύθυναν σύντομους χαιρετισμούς με την έναρξη της εκδήλωσης, υποσχόμενοι ότι θα είναι στο πλευρό του Σωματείου και των μελών του στα πλαίσια των καθηκόντων, αρμοδιοτήτων και δυνατοτήτων τους.
Ο Πρόεδρος του Σωματείου Δημήτριος Κουτσής και το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαρίστησαν τους εκπροσώπους του Νομού μας αλλά και όλα τα μέλη του Σωματείου για την παρουσία τους στην εκδήλωση και για τη χρόνια στήριξή τους σε όλες τις δραστηριότητες του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. Κατά την ομιλία του ο Πρόεδρος επιγραμματικά αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι συνταξιούχοι του κλάδου μας καθώς και στις ενέργειες του Σωματείου για τη στήριξή τους.
Η τυχερή της εκδήλωσης που κέρδισε το φλουρί το οποίο αντιστοιχούσε σε ένα χρυσό κωσταντινάτο ήταν η κ. Γεωργία Αμβροσιάδου, μέλος του Σωματείου.
Η γιορταστική εκδήλωση συνεχίστηκε με άφθονο φαγοπότι, χορό, κέφι και ξεφάντωμα.