Τα Ολύμπια Νέα

Αθλητισμός

Γιορτάσαμε και φέτος !!!

ΓΑΣ ΒΑΦΥΡΑΣ : 21Α (2)
Το απόγευμα της Κυριακής 27 Δεκεμβρίου η ομάδα γιόρτασε και αυτά τα Χριστούγεννα όπως κάνει κάθε χρόνο στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Σπυρίδωνα «ΔΙΟΣ ΜΕΛΑΘΡΟΝ». Σε μία όμορφη και λιτή εκδήλωση παιδιά και γονείς έπαιξαν, χόρεψαν και διασκέδασαν όλοι μαζί.
Περάσαμε περίπου τέσσερις ώρες όλοι μαζί, όπου χαλαρώσαμε και ευχαριστηθήκαμε με τα παιδιά μας. Οι γονείς έφεραν ή έστειλαν εδέσματα και ποτά για τον πλούσιο μπουφέ όπως τελικά έγινε.
Όλα τα παιδιά έπαιξαν είτε ήταν αθλητές του συλλόγου είτε όχι.
Διάφορα παιχνίδια που σκοπό βέβαια είχαν την διασκέδαση και την χαρά όλων. Μέσα σε όλα τα παιχνίδια και λίγο πριν τον μεγάλο αγώνα παιδιών εναντίων γονέων, για πρώτη φορά έγινε και διαγωνισμός τριπόντων. Στον διαγωνισμό πήραν μέρος αθλητές του παιδικού τμήματος, του τμήματος των κοριτσιών αλλά και ο Σάκης ο Στρίμπας παλιός αθλητής του συλλόγου και τώρα γονιός δύο παιδιών στις ακαδημίες του συλλόγου. Στον πρώτο αυτό διαγωνισμό είχαμε νικήτρια καθώς η Παντζιάλα Γλυκερία κατάφερε να είναι πιο εύστοχη από όλους τους αντιπάλους της.
Βέβαια από την γιορτούλα μας δεν μπορούσε να λείψει ο Άγιος Βασίλης που αυτή την φορά είχε μαζί του έναν τεράστιο βοηθό
Στη γιορτή μας επίσης βρέθηκε και ο αντιδήμαρχος κος Φόλιος που μας τίμησε με την παρουσία του και ευχήθηκε σε γονείς και παιδιά τα χρόνια πολλά σε έναν σύντομο χαιρετισμό.
Και βέβαια η όλη εκδήλωση έκλεισε με τον αγώνα μπάσκετ μεταξύ γονέων και παιδιών. Στην ομάδα των γονέων έπαιξε μάλιστα και ο κόουτς Σαραπτσής (αφού και αυτό είναι γονιός αθλητών του συλλόγου). Διατητής του αγώνα ήταν ο πάντα αυστηρός και δίκαιος κόουτς Τσερνισώφ. Το παιχνίδι ήταν διάρκειας δύο δεκαλέπτων (καθώς δεν είχαμε προβλέψει για ασθενοφόρο). Και για ακόμη μία χρονιά οι γονείς κέρδισαν το παιχνίδι μάλιστα με δραματικό φινάλε καθώς 2΄΄ πριν το τέλος ο γονέας Περδίκης πέτυχε καλάθι δύο πόντων που διαμόρφωσε το τελικό 36 – 37 υπέρ της ομάδας των γονέων.
Όλοι περάσαμε υπέροχα. Όλοι διασκεδάσαμε και χαρήκαμε με τα παιδιά μας στο πνεύμα πάντα των Χριστουγέννων. Και μέσα στο πνεύμα αυτό διατελέσαμε και το φιλανθρωπικό μας έργο καθώς για άλλη μία χρονιά με την συμμετοχή όλων μας μαζέψαμε μία μεγάλη ποσότητα ρούχων, τροφίμων και παιχνιδιών για να βοηθήσουμε συνανθρώπους μας που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αντεπεξέλθουν στις δύσκολες εποχές που ζούμε στην χώρα μας.
Χρόνια πολλά σε όλους λοιπόν και Ευτυχισμένο το 2016 σε όλους, με υγεία πάνω από όλα!!!