Τα Ολύμπια Νέα

Κυριότερες Ειδήσεις / Τοπικά Νέα

Βαγγέλης υπέρ Βαγγέλη!

Με «πολιτικό φανατισμό» στηρίζει Μεϊμαράκη (και) ο ΠολύζοςOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Θέση στην εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής πήρε δημόσια ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού Βαγγέλης Πολύζος «παρακαλώντας» γνωστούς και φίλους να ψηφίσουν τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Ο πρώην βουλευτής Πιερίας, ούτε αυτή τη φορά «κρύφτηκε» και δημόσια (όπως μας έχει συνηθίσει) τάχθηκε υπέρ του Βαγγέλη Μεϊμαράκη τον οποίο χαρακτηρίζει «έντιμο αγωνιστή της δημοκρατίας και των ανθρώπων του μόχθου και του ιδρώτα» Ο κ. Πολύζος (που κατά τις εσωκομματικές εκλογές του 2009, στήριξε με το ίδιο πάθος τον Αντώνη Σαμαρά), θεωρεί οτι επικράτηση στου Βαγγέλη Μεϊμαράκη στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, «είναι καλό για το καλό της πατρίδος, του Ελληνικού λαού, αλλά και της παράταξης».

Αναλυτικά στη δήλωσή του, ο πρώην βουλευτής του κόμματος αναφέρει επί λέξη: «Στις 10 Ιανουαρίου 2016 με πολιτικό φανατσιμό στηρίζω την εκλογή ως αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας, τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, τον έντιμο αγωνιστή της δημοκρατίας και των ανθρώπων του μόχθου και του ιδρώτα. Παρακαλώ γνωστούς και φίλους να ψηφίσουν Βαγγέλη Μεϊμαράκη, για το καλό της πατρίδος, του Ελληνικού λαού, αλλά και της Νέας Δημοκρατίας, της παράταξης του αείμνηστου Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή. Βαγγέλης Γ. Πολύζος Πρώην Δήμαρχος-Βουλευτής Πιερίας»