Τα Ολύμπια Νέα

Τοπικά Νέα

Τα… έψαλλαν!

Σύλλογοι και φορείς για κάλαντα στην αντιπεριφέρεια1

Γιορτινή ατμόσφαιρα στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, την Παραμονή των Χριστουγέννων, 24 Δεκεμβρίου, με χριστουγεννιάτικες μελωδίες να ακούγονται από το πρωί. Την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, επισκέφθηκαν στο γραφείο της, σύλλογοι και φορείς, προκειμένου να ψάλουν τα κάλαντα αλλά και να ανταλλάξουν ευχές για τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων.

Ιδιαίτερα ζεστή και εορταστική διαμορφώθηκε η ατμόσφαιρα στην Π.Ε. Πιερίας, από τα κάλαντα που έψαλλαν ο Ποντιακός Πολιτιστικός Σύλλογος Άνω Αγ. Ιωάννη «Άργος», η χορωδία της 24ης Ταξιαρχίας Λιτοχώρου, η Θρακική Εστία Κατερίνης, ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Κατερίνης “Νοσταλγοί της Παράδοσης”, η Φιλαρμονική του Δήμου Κατερίνης, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κονταριώτισσας «Πιερες», το Πνευματικό Κέντρο «Άγιος Φώτιος», η Γ.Ε.Χ.Α. Κατερίνης (Γονέων Ένωση Χριστιανική Αγωγή), το Εργαστήρι Κρητικής Παράδοσης και Πολιτισμού «Το Ξαθέρι» και ο Σύλλογος Κρητών Πιερίας «Οι Σταυραετοί».
Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας υποδέχτηκε με χαρά τους καλαντάρηδες, τραγούδησε μαζί τους τα κάλαντα, κέρασε χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα και τους ευχήθηκε Καλά Χριστούγεννα με υγεία, αγάπη, ειρήνη και αισιοδοξία.
Εγκάρδιες ευχές αντάλλαξε η κ. Σοφία Μαυρίδου και με τους υπαλλήλους και τους προϊσταμένους των Διευθύνσεων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας. Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας τους ευχήθηκε να περάσουν με υγεία και ευτυχία τις γιορτινές ημέρες συντροφιά με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.