Τα Ολύμπια Νέα

Τοπικά Νέα

Με την ευχή τους!

Καλά Χριστούγενναaa

  Για τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων εύχομαι σε όλες και όλους Υγεία, Ειρήνη και Ευημερία. Χρόνια Πολλά. Καλά Χριστούγεννα

Κώστας Κουκοδήμος Βουλευτής Ν. Πιερίας

Θα θέλαμε από καρδιάς να ευχηθούμε σε όλους τους Πιεριείς χαρούμενα Χριστούγεννα, με το μήνυμα της γέννησης του Θεανθρώπου να φέρει σε όλους μας ό,τι πραγματικά χρειαζόμαστε. Εγώ, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Π. Ε. Πιερίας και οι συνεργάτες μου στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας σας ευχόμαστε Υγεία, Αγάπη, και πολλές ευτυχισμένες στιγμές. Οι Άγιες αυτές ημέρες ας γίνουν η αφορμή για προσωπική περισυλλογή, προσφορά και αλληλεγγύη στους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη. Ας αποτελέσουν τα φετινά Χριστούγεννα την αφετηρία για νέους στόχους με περισσότερη αισιοδοξία και κυρίως ελπίδα, ότι καλύτερες ημέρες θα έρθουν για όλους μας. Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα!

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας και οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Π.Ε. Πιερίας  

Η γέννηση του Θεανθρώπου στέλνει το μήνυμα της αισιοδοξίας, της ελπίδας και της πίστης στις καρδιές των ανθρώπων. Το μήνυμα των Χριστουγέννων, στη δύσκολη οικονομικά συγκυρία, στην οποία δοκιμάζονται οι αντοχές μας, σε προσωπικό, οικογενειακό και συλλογικό επίπεδο προβάλει πιο επίκαιρο από ποτέ.
Μαζί, Δήμος και Πολίτες, αποδεικνύουμε όχι μόνο τις Άγιες αυτές Μέρες, αλλά κάθε μέρα, με επίκεντρο τον άνθρωπο-πολίτη και τις ανάγκες του, ότι η ανιδιοτελής προσφορά αγάπης και αλληλεγγύης στους ανήμπορους συμπολίτες μας, είναι ο μόνος τρόπος για να κάνουμε καλύτερο τον κόσμο μας και την ποιότητα ζωής όλων μας.
Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, στον καθένα σας ξεχωριστά και στις οικογένειες σας, οι άγιες μέρες των Χριστουγέννων να αναγεννήσουν ένα ελπιδοφόρο αύριο, να σηματοδοτήσουν τη νέα δημιουργική αρχή, στην οποία θα ενσαρκώνεται το πραγματικό, πανανθρώπινο μήνυμα των Χριστουγέννων.
Χρόνια πολλά και Καλά Χριστούγεννα!

Σάββας Χιονίδης
Δήμαρχος Κατερίνης
 
Καθώς ανοίγει ο εορταστικός κύκλος των Χριστουγέννων με το κορυφαίο γεγονός της Γέννησης του Θεανθρώπου, το μήνυμα των Άγιων Ημερών για ειρήνη και αγάπη εξακολουθεί να συγκινεί τις καρδιές όλων των ανθρώπων. Το χαρμόσυνο αυτό μήνυμα αποτελεί αχτίδα ελπίδας και παρηγοριάς για τους κατοίκους του Δήμου μας, που δοκιμάζονται ιδιαίτερα αυτή την περίοδο εξαιτίας της οικονομικής κρίσης που πλήττει την πατρίδα μας. Ας τους προσφέρουμε ό,τι μπορεί ο καθένας από το υστέρημά του, ενισχύοντας τις κοινωνικές δομές του Δήμου μας, ώστε να ισχυροποιήσουμε την κοινωνική συνοχή και να μεταπλάσουμε την αλληλεγγύη σε δύναμη της κοινωνίας μας. Μια τέτοια στάση άλλωστε εμπλουτίζει τη ζωή με μια υψηλής ποιότητας ανθρωπιά που τη γονιμοποιεί και το ανθρωπιστικό πνεύμα των άγιων αυτών ημερών. Με την έμπρακτη στήριξη- ηθική, ψυχολογική και οικονομική- των πιο αδύνατων συνδημοτών μας, θα δώσουμε και στην ίδια την ψυχή μας τη χαρά να ανακαλύψει και πάλι το πραγματικό νόημα της Γέννησης του Χριστού: τη φανέρωση της αγάπης στον κόσμο μας, την ενσάρκωση της ελπίδας και της πίστης στην κοινή προκοπή και ευημερία.
Με την πεποίθηση ότι η νέα χρονιά που θα ανατείλει σε λίγο θα είναι αφετηρία για ένα καλύτερο και ελπιδοφόρο αύριο, στέλνω τις πιο θερμές ευχές μου σε όλους τους συνδημότες του Δήμου μας. Εύχομαι το Νέο Έτος να χαρίζει σε όλους σας εσωτερική γαλήνη και πληρότητα, υγεία και κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

Ο Δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού
Ευάγγελος Β. Λαγδάρης