Τα Ολύμπια Νέα

Κοινωνικά

Το σπίτι των Ξωτικών στην Κατερίνη

Ανοίγει την Τρίτη στην Αστική Σχολή2012mpiskotospitoxmas (64)

Ένα τριήμερο χαράς περιμένει μικρά και μεγάλα παιδιά, που θα επισκεφθούν «Το σπίτι των ξωτικών», που φέρνει στην πόλη μας η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και το Επιμελητήριο

«Το σπίτι των Ξωτικών» έρχεται στην πόλη μας μετά από πρωτοβουλία της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας και του Επιμελητηρίου Πιερίας, με την υποστήριξη του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης.

Ένα ξεχωριστό τριήμερο πρόκειται να ζήσουν τα παιδιά της περιοχής μας, καθώς 22, 23 και 24 Δεκεμβρίου 2015 θα φιλοξενηθεί στον προαύλιο χώρο της Αστικής Σχολής Κατερίνης (πρώην 1ο Δημοτικό Σχολείο) ένα Χριστουγεννιάτικο Πάρκο με θέμα το σπίτι των ξωτικών.
Για τρεις μέρες οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε δημιουργικές δραστηριότητες, να παρακολουθήσουν χριστουγεννιάτικες παραστάσεις, να ζωγραφίσουν και να χαρούν τις ημέρες των Χριστουγέννων. Το σπίτι των Ξωτικών θα λειτουργήσει στις 22 και 23 Δεκεμβρίου από τις 11 π.μ έως τις 2 μ.μ και από τις 5:30 μ.μ έως τις 9 μ.μ. Στις 24 Δεκεμβρίου θα λειτουργήσει από τις 11 π.μ. έως τις 3 μ.μ., ενώ σε περίπτωση βροχής το χριστουγεννιάτικο πάρκο θα μεταφερθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 2ου και 5ου Γ.Ε.Λ. Κατερίνης.
Επίσης στις 23 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί κεντρική εκδήλωση, η οποία συνδιοργανώνεται από την Π.Ε. Πιερίας και το Επιμελητήριο Πιερίας και στην οποία θα συμμετέχουν η ορχήστρα πνευστών και κρουστών, καθώς επίσης και το σύνολο παραδοσιακής μουσικής του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης.
Το σπίτι των Ξωτικών είναι μία ευχάριστη ευκαιρία να χαρούμε όλοι μας μικροί και μεγάλοι τις ημέρες των γιορτών, ξεφεύγοντας για λίγο από την καθημερινότητά μας. Γονείς και παιδιά, σας περιμένουμε όλους εκεί για να μπούμε μαζί στο πνεύμα των Χριστουγέννων.