Τα Ολύμπια Νέα

Τοπικά Νέα

Με στόχο την αγορά της Πολωνίας

Στην GRECKA PANORAMA» η Ένωση Ξενοδόχων ΠιερίαςΒΑΡΣΟΒΙΑ ΠΟΛΩΝΙΑ 12-12-2015

Απόλυτα επιτυχημένη κρίνεται η παρουσία της Πιερίας στην έκθεση «GRECKA PANORAMA» η οποία πραγματοποιήθηκε στην Βαρσοβία. Στην πρωτεύουσα της Πολωνίας η Πιερία εκπροσωπήθηκε από την Ένωση Ξενοδόχων του νομού, αφού η Πολωνική τουριστική αγορά, είναι μια από εκείνες που παραδοσιακά ενδιαφέρουν την περιοχή μας.

Η «GRECKA PANORAMA» φιλοξενήθηκε στο μεγαλύτερο εκθεσιακό κέντρο της Βαρσοβίας, το «Torwar Arena», απευθυνόμενη σε μια από τις σημαντικότερες αγορές εισερχόμενου τουρισμού στην Ελλάδα, την πολλά υποσχόμενη και ανοδική αγορά της Πολωνίας.
Αφιερωμένη αποκλειστικά στην Ελλάδα, και με πλήθος ελληνικών συμμετοχών, η έκθεση έδωσε την ευκαιρία στο πολωνικό κοινό να ξαναγνωρίσει «από κοντά» την περιοχή μας και συγκέντρωσε σημαντικό αριθμό επισκεπτών. Ιδιαίτερο δε ενδιαφέρον παρουσίασαν και οι παράλληλες εκδηλώσεις, όπως η παρουσίαση των χαρακτηριστικών της πολωνικής τουριστικής αγοράς που έγινε στο ξενοδοχείο SHERATON WARSAW από στελέχη του κλάδου καθώς επίσης του γεύματος εργασίας που ακολούθησε.
Η Πιερία είναι ήδη προορισμός επίσκεψης των Πολωνών τουριστών και φιλοδοξεί να κάνει μεγάλα βήματα για την αύξηση της τουριστικής κίνησης από τη συγκεκριμένη χώρα. Στόχος της ΕΞΕΠ είναι η Πολωνική Αγορά αυτή να αποτελέσει τα επόμενα χρόνια μία από τις βασικότερες του νομού.
Την Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας εκπροσώπησαν στην έκθεση «GRECKA PANORAMA» η Πρόεδρος κα Ευαγγελία Ξυπτερά Λάμπρου, ο Αντιπρόεδρος κος Γεώργιος Ζώβας, ο Γενικός Γραμματέας κος Ηρακλής Τσιτλακίδης και ο Ταμίας κος Νικόλαος Λαλούμης.