Τα Ολύμπια Νέα

Αθλητισμός

Αλεξάνδρεια 101 – Βαφύρας 55

Πολύ βαριά ήττα για την ομάδα μας στο παιχνίδι που έγινε το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας. Ο ΓΑΣ Αλεξάνδρειας επικράτησε πολύ εύκολα με 101 – 55.
Η ομάδα της Αλεξάνδρειας ξέφυγε από νωρίς στο σκορ καθώς έπαιζε στο γήπεδο από την αρχή με μία ταχύτητα μεγαλύτερη από τον Βαφύρα μας. Οι παίκτες του κόουτς Μιχάλη Σαραπτσή εμφανίστηκαν από την αρχή ανέτοιμοι για το παιχνίδι και σε σώμα αλλά και σε πνεύμα. Υπέπεσαν σε πάρα πολλά εύκολα λάθη που έδωσαν το δικαίωμα στους παίκτες του κόουτς Λευκόπουλου να το εκμεταλλευτούν και να πετύχουν πολλούς εύκολους πόντους.
Βέβαια και η αμυντική λειτουργία της ομάδας μας δεν ήταν η καλύτερη δυνατή καθώς οι παίκτες της Αλεξάνδρειας πέτυχαν πάρα πολλούς πόντους απέναντι και στην οργανωμένη άμυνα μας. Δυστυχώς θα πρέπει να χαρακτηρισθεί αυτό το παιχνίδι ως το χειρότερο που έχουν κάνει οι παίκτες μας ως τώρα. Ας ελπίσουμε πως θα είναι το τελευταίο καθώς ο επόμενος DSC04621αγώνας με την Έδεσσα 2011 για την 11η αγωνιστική (τελευταία του πρώτου γύρου) εντός έδρας, μόνο σαν ΤΕΛΙΚΟΣ (ο πρώτος από μία σειρά) μπορεί να χαρακτηρισθεί, αν θέλουμε να πιστεύουμε σε κάτι καλύτερο από τον υποβιβασμό.
Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των Παπαδόπουλου και Κουρκούτα. Βέβαια δεν χάλασε και η φετινή «παράδοση» των απουσιών, καθώς έλειψαν οι Ανδριάς, Χατζηιωακείμ, Γεωργαντάς, Ραφαηλίδης. Την θέση τους πήραν οι δεκαπεντάχρονοι Σαμαράς, Ζαμάνης και Στρατηγός που πήραν όλοι τους συμμετοχή στην διάρκεια του αγώνα.
ΓΑΣ Αλεξάνδρεια (Λευκόπουλος): Παρίσης 9, Μπαγιώκας 10(1), Παντοφλίδης 12, Μπαλιάκας 24(1), Αβραμίδης 7(1), Παπαγερίδης 16(1), Σιτσάνης 9(1), Γιοβανόπουλος 6, Πρόιος, Καραγιάννης 4, Καρκάρας 4.
ΓΑΣ Βαφύρας (Σαραπτσής): Καλαϊτσίδης 4, Ζαμάνης, Καραμπατάκης 8 (2), Σαμαράς, Στρατηγός 1, Μαρινόπουλος 6, Ζήσκας 1, Μαντζόλης 2, Κουμπατσιάρης, Παπαδόπουλος 10 (2), Κουρκούτας 23 (1).