Τα Ολύμπια Νέα

Αθλητισμός

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το 1ο τουρνουά μπάσκετ μικτών ομάδων στο Β΄ΔΑΚ

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το 1ο τουρνουά μπάσκετ μικτών ομάδων (τυπικών και ειδικών σχολείων) που διοργάνωσαν κατά κύριο λόγο η Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης με το ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής Κατερίνης και άλλους φορείς ΑμεΑ του νομού Πιερίας την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015 στο κλειστό γυμναστήριο Β΄ΔΑΚ.gfa_12122015-7-610x400
Στην επιτυχία του τουρνουά συνέβαλαν σημαντικά οι:
1.Οι δημοσιογράφοι Ελίνα Διαμαντοπούλου και Κατερίνα Τσαλού, γνωστές από τη ραδιοφωνική τους εκπομπή «οι ανυπόφορες», οι οποίες με την εμπειρία τους και τη ζωντάνια τους δημιούργησαν ευχάριστη ατμόσφαιρα και μετέδωσαν ενθουσιασμό και παλμό στους μαθητές όλων των σχολείων.
2. Ο Δήμος Κατερίνης για την παραχώρηση του γηπέδου Β΄ΔΑΚ και ιδιαίτερα ο κ.Σωτήρης Πασαχίδης ο οποίος φρόντισε και την παραμικρή λεπτομέρεια για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.
3.Η πυροσβεστική Υπηρεσία Κατερίνης
4.Το Σώμα Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ν.Πιερίας για την υγειονομική κάλυψη του αγώνα.
5.Η γυμνάστρια Καλλιόπη Καρτσαμπά , η οποία εθελοντικά προετοίμασε τις μαζορέτες.
6. Οι ομάδες Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης, ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής Κατερίνης, το 4ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης, το 15ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης, το 4ο Γυμνάσιο Κατερίνης και το 7ο Γυμνάσιο Κατερίνης που έλαβαν μέρος στους αγώνες.
7.Ο διαιτητής του αγώνα Μίχος Νικόλαος.
8. Η Γραμματεία του αγώνα Λάιου Μαρία και Μοσχονά Βέττα
9. Ο Σύλλογος Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Κατερίνης για την προσφορά των αναμνηστικών επαίνων.
10.Ο Σύνδεσμος Κριτών Στίβου Πιερίας –Ημαθίας και ο Γκριζιώτης Αστέριος για την προσφορά των αναμνηστικών κυπέλλων.
Την εκδήλωση παρακολούθησαν μαθητές και εκπαιδευτικοί από τα σχολεία του νομού μας καθώς και ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Ιωάννης Καζταρίδης.
Όλους τους παραπάνω τους ευχαριστούμε θερμά τόσο για την πολύτιμη βοήθειά τους και τη συνεργασία τους όσο και για την παρουσία τους.
Γραφείο Φυσικής Αγωγής Πιερίας