Τα Ολύμπια Νέα

Αθλητισμός

Έργα συντήρησης και καλλωπισμού

ΕΡΓΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΩΓΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ12310417_10206882851903289_364196516224808492_n
Με εντατικό ρυθμό συνεχίζονται τα έργα συντήρησης και καλλωπισμού των εγκαταστάσεων του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης στη Παραλία.
Μετά την εξολοκλήρου ανακαίνιση της ηλεκτρικής εγκατάστασης και φωτισμού στα λεμβαρχεία και τα γραφεία του συλλόγου, με τη φροντίδα του εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου Κ.Τσιουκάνη, ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου και τα έργα συντήρησης της τοιχοποιίας και οι ελαιοχρωματισμοί του συνόλου των εγκαταστάσεων του Ν.Ο.ΚΑΤ. με την πολύτιμη αρωγή των συνεργείων του Δήμου Κατερίνης.
Ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης Κώστας Καρυώτης δήλωσε «Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Ν.Ο.ΚΑΤ θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά το Δήμο Κατερίνης, το Δήμαρχο Σάββα Χιονίδη και τον εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Κ.Τσιουκάνη για την πολύτιμη βοήθεια στα έργα συντήρησης των εγκαταστάσεών μας που εξασφαλίζουν καλύτερες συνθήκες Προπόνησης και προετοιμασίας για όλους τους αθλητές μας. Το ενδιαφέρον και η στήριξη του Δήμου είναι ιδιαίτερα σημαντικά για την πραγμάτωση του έργου του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης»
Ο Έφορος Δημοσίων Σχέσεων του Ν.Ο.ΚΑΤ.
Κώστας Σακκάς