Τα Ολύμπια Νέα

Τοπικά Νέα

Το έκαναν… «καζίνο»!

Εντοπίστηκε κατάστημα στην Πιερία που διενεργούνταν παράνομα τυχερά παιχνίδιαOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Συνελήφθη ο υπεύθυνος του καταστήματος και ακόμα 6 πελάτες – «παίκτες», ενώ κατασχέθηκαν χρηματικά ποσά, τραπουλόχαρτα και μάρκες πονταρίσματος

Ο αιφνιδιαστικός έλεγχος των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, που έγινε το βράδυ της Παρασκευής σε καφενείο στην Κατερίνη, είχε ως αποτέλεσμα να συλληφθεί ο προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, καθώς και έξι ακόμη άτομα για παράνομα τυχερά παιχνίδια.

Όπως διαπιστώθηκε ο 45χρονος υπεύθυνος είχε διαμορφώσει κατάλληλα τραπέζι του καταστήματος και διενεργούσε το παράνομο τυχερό παιχνίδι «Poker Texas Hold’em», στο οποίο συμμετείχαν έξι πελάτες – «παίκτες», ηλικίας από 42 έως και 65 ετών. Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον χώρο του καταστήματος, αλλά και στην κατοχή των συλληφθέντων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 165 ευρώ, 411 μάρκες πονταρίσματος διαφόρων χρωμάτων και δύο τράπουλες. Ο 55χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος απουσίαζε κατά τη διάρκεια του ελέγχου και αναζητείται για να συλληφθεί στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας. Οι συλληφθέντες, με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων, εράνων και λαχειοφόρων αγορών, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.