Τα Ολύμπια Νέα

Τοπικά Νέα

Η Ελληνική ταυτότητα. Αξίζει τον κόπο;

Σχολή Γονέων Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης1

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας συνδιοργανώτρια της ομιλίας της Σχολής Γονέων -Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης με θέμα «H Ελληνική Ταυτότητα. Αξίζει τον κόπο;» με ομιλητές τον Βύρωνα Πολύδωρα και τον Γιάννη Πανούση

Άκρως ενδιαφέρουσα και η επόμενη ομιλία που έχει προγραμματίσει η Σχολή Γονέων-Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης με συνδιοργανωτές την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Κατερίνης.

Η Ελληνική ταυτότητα και το επίκαιρο και σοβαρό θέμα του μεταναστευτικού ,θα αποτελέσουν το θέμα της συζήτησης με τίτλο: «H Ελληνική Ταυτότητα. Αξίζει τον κόπο;» τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015 στις 7 το απόγευμα στο Συνεδριακό Κέντρο της Κατερίνης. Ομιλητές της εκδήλωσης δύο πρώην υπουργοί Δημόσιας Τάξης, ο κ. Βύρων Πολύδωρας και ο κ.Γιάννης Πανούσης. «Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας συγχαίρει και στηρίζει το σπουδαίο ρόλο που διαδραματίζει η Σχολή Γονέων Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης στην ενημέρωση και επιμόρφωση των πολιτών σε θέματα κοινωνικά, ιστορικά, θεολογικά κ.α. αλλά και σε ενδιαφέροντα ζητήματα της επικαιρότητας πάντα με σοβαρότητα και υπευθυνότητα από διακεκριμένους εισηγητές», δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας και Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού-Παιδείας-Αθλητισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, που απηύθυνε πρόσκληση στους πολίτες και τους επισκέπτες της Πιερίας να παρακολουθήσουν την ομιλία της προσεχούς Δευτέρας που αναμφισβήτητα θα αποσπάσει για ακόμη μια φορά τα εύσημα.