Τα Ολύμπια Νέα

Τοπικά Νέα

Παρατηρήτρια στη… Βενεζουέλα

Στο Καράκας η βουλευτής Μπέττυ Σκούφα για τις εκλογέςbetty

Προσκεκλημένη της Πρεσβείας της Βενεζουέλας ως μία από τους διεθνείς εκλογικούς παρατηρητές των εθνικών εκλογών της χώρας για την Εθνοσυνέλευση τους, είναι η βουλευτής Μπέττυ Σκούφα.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψής της, η οποία θα διαρκέσει έως τις 9 του μήνα, πρόκειται ναι επισκευθεί το εθνικό κέντρο εκλογών, να παρακολουθήσει την εγκατάσταση εφορευτικών επιτροπών, καθώς και εκλογικά τμήματα στην Βενεζουέλα για να διαπιστώσει την κατανομή των μηχανημάτων ψηφοφορίας.
Την ημέρα των εκλογών, η βουλευτής Πιερίας, θα βρίσκεται στο Διεθνές Κέντρο Τύπου παρακολουθώντας την καταμέτρηση αλλά και την ανακήρυξη του νικητή των εκλογών.
Στο περιθώριο της επίσκεψης της θα συναντηθεί με τον Έλληνα πρέσβη και μέλη της Ελληνικής παροικίας στην Βενεζουέλα.
Η συγκεκριμένη επίσκεψη αποτελεί εμπειρία ζωής,που δυναμώνει τις πολύτιμες σχέσεις φιλίας και αλληλεγγύης των δύο Λαών, αναφέρει σε δήλωσή της η κ. Σκούφα.
Η κ. Σκούφα στη δήλωσή της αναφέρει επίσης, πως «είναι τιμή μου το ότι θα ζήσω από κοντά την προσπάθεια του λαού της Βενεζουέλας να συνεχίσει τον αγώνα του για Δημοκρατία, Ελευθερία, Ανεξαρτησία και Κοινωνική Δικαιοσύνη. Για μία άλλη κοινωνία. Προσπερνώντας εμπόδια και δυσκολίες, με βήματα προσεκτικά και δύσκολα, που όμως δεν τους απογοητεύουν αλλά τους πεισμώνουν, για να φτάσουν τον στόχο τους, όπως τον έθεσε ο Ούγκο Τσάβες. Προσπάθεια άλλωστε, παρόμοια και με τον δικό μας εδώ αγώνα.»
Η βουλευτής Πιερίας, ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Πρέσβη της Βενεζουέλας Farid Fernandez για την τιμή και την πρόσκληση, καθώς και την Άλια Ήσυχου για την πολύτιμη αρωγή.