Τα Ολύμπια Νέα

Αθλητισμός

15 μετάλλια για τη Λέσχη Καράτε BUDOKAN

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kαράτε εγχρώμων και μαύρων ζωνών με ρεκόρ συμμετοχών!2_copy_163

 

Πλούσιος ήταν ο απολογισμός μεταλλίων για τη Λέσχη Καράτε BUDOKAN Κατερίνης, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα έγχρωμων και μαύρων ζωνών το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό «Σπίτι της Πάλης» στην Αθήνα.

Οι αθλητές της λέσχης, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις, κατέκτησαν συνολικά 15 μετάλλια εκ των οποίων 5 χρυσά, 1 άργυρο και 9 χάλκινα.
Το ενδιαφέρον των συλλόγων Καράτε από όλη την Ελλάδα για το Πρωτάθλημα ήταν μεγάλο, κάτι που αποδεικνύεται από τη συμμετοχή των αθλητών. Περισσότεροι από 1.700 αθλητές συμμετείχαν (καταρρίπτοντας κάθε ρεκόρ συμμετοχών σε όλες τις κατηγορίες), καθιστώντας παράλληλα την διοργάνωση τη δεύτερη μεγαλύτερη που έγινε στον κόσμο για το άθλημα. Πρόκειται για ένα ακόμη σημείο που δείχνει την την μεγάλη αποδοχή του κόσμου για το Καράτε, αλλά και την μαζικότητα του αθλήματος.
Όσον αφορά τους αθλητές της Λέσχης Budokan Κατερίνης, χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία τους κατέκτησαν οι Σταυριανός Κουλουκουριώτης, Γιώργος Γεωργόπουλος, Ελένη Τσολακίδου, Αναστασία Γκολέμα και Μαριάντα Ζαμαντζά.
Αργυρό μετάλλιο κατέκτησε ο Κωνσταντίνος Ιορδανόπουλος, ενώ το χάλκινο μετάλλιο κρέμασαν στο στήθος τους οι αθλητές: Θεοδοσία Πέτρογλου, Μαριάννα Ιορδανοπούλου, Αναστασία Θεοχάρη, Δέσποινα Καϊμακάμη, Αναστάσιος Παπαζιός, Γιώργος Στραβογιάννης, Βελισάριος Τσιτουρίδης, Χαράλαμπος Πέτρογλου και Αθανάσιος Καραμήτσιος.
Αξίζει να αναφερθεί, οτι και οι αθλητές που δεν κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στους αγώνες. Την αποστολή συνόδευαν οι προπονητές του συλλόγου Βασίλης και Θωμάς Σταυριανίδης.