Τα Ολύμπια Νέα

Τοπικά Νέα

Ένα «μίνι» προπονητήριο

Συνεχίζονται οι εργασίες στη συλλεκτήρια τάφρο Λιτοχώρου20151119_120836

Εκτός από τις προπονητικές απαιτήσεις του Ναυτικού Ομίλου, ο καθαρισμός του καναλιού είναι απαραίτητος και για την αποστράγγιση των χωραφιών της περιοχής

Στο κανάλι του Λιτοχώρου, το οποίο χρησιμοποιεί ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης για την προετοιμασία των αθλητών του (και) ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων, επισκέφθηκε η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας και ο αντιδήμαρχος Δίου Ολύμπου Αθανάσιος Καλαϊτζής.

Η επίσκεψη, έγινε με αφορμή τις εργασίες καθαρισμού «της συλλεκτήριας τάφρου Λιτοχώρου», που έχουν ξεκινήσει από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας. Την κ. Μαυρίδου και τον κ. Καλαϊτζή, συνόδευαν επίσης υπηρεσιακοί παράγοντες, ο πρόεδρος του ΝΟΚΑΤ Κώστας Καρυώτης και ο έφορος δημοσίων σχέσεων Κώστας Σακκάς. Η Αντιπεριφερειάρχης και υπεύθυνη Αθλητισμού και πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Σοφία Μαυρίδου, συνομιλώντας με τον εργολάβο κο Αμοιρίδη, εκδήλωσε μεγάλο ενδιαφέρον για την πορεία του έργου, που είναι απαραίτητο για την καλή αποστράγγιση των χωραφιών της περιοχής αλλά και ζωτικής σημασίας για την σωστή προετοιμασία των κωπηλατών του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, όπως επεσήμανε και ο Πρόεδρος του Ν.Ο.ΚΑΤ. Κώστας Καρυώτης. Σε δηλώσεις του, ο Κώστας Καρυώτης, ανέφερε πως «ολοι οι άνθρωποι του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Αντιπεριφερειάρχη μας Σοφία Μαυρίδου για τις ενέργειές της και το προσωπικό της ενδιαφέρον για τη υλοποίηση του καθαρισμού του καναλιού που είναι πολύ σημαντικός για την προπόνηση των αθλητών μας, ιδιαίτερα φέτος που η πρωταθλήτριά μας Κατερίνα Νικολαΐδου βρίσκεται στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της, με στόχο μια διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο, τον ερχόμενο Αύγουστο» Μέσα από αυτό το προπονητικό κανάλι, τόνισε ο πρόεδρος του ΝΟΚΑΤ, έχουν αναδειχτεί πολλοί πρωταθλητές, που έχουν φέρει μεγάλες διακρίσεις στην Πιερία και στην Ελλάδα. «Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και η Αντιπεριφερειάρχης, βρίσκεται πάντα δίπλα στο Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης και στηρίζει έμπρακτα τις προσπάθειές του» κατέληξε ο κος Καρυώτης.