Τα Ολύμπια Νέα

Τοπικά Νέα

Εξιχνιάστηκε κλοπή τροχόσπιτου

Δικογραφία για δύο άτομαOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Το τροχόσπιτο, κλάπηκε στην Πιερία και εντοπίστηκε στη Χαλκιδική

Μετά από ανάλυση του τρόπου δράσης και μεθοδικής έρευνας των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, εξιχνιάστηκε κλοπή τροχόσπιτου που έγινε το προηγούμενο διάστημα στην Πιερία και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών ηλικίας 37 και 45 ετών για κλοπή από κοινού.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δύο άνδρες ενεργώντας από κοινού, στις αρχές Νοεμβρίου, αφαίρεσαν ρυμουλκούμενο τροχόσπιτο, από σταθμό προσωρινής στάθμευσης οχημάτων στον Κορινό. Το τροχόσπιτο, ήταν ακινητοποιημένο, λόγω μηχανικής βλάβης του οχήματος που το ρυμουλκούσε. Τελικά, το κλεμμένο τροχόσπιτο εντοπίστηκε σε αγροτική περιοχή της Χαλκιδικής και αποδόθηκε στον 61χρονο ιδιοκτήτη του, μαζί με όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές και τα διάφορα αντικείμενα που περιείχε στο εσωτερικό του. Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

Θανάσιμος τραυματισμός ηλικιωμένου Ένας, 81χρονος ημεδαπός, έχασε τη ζωή του, όταν το τρακτέρ στο οποίο επέβαινε έφυγε από την πορεία του, με αποτέλεσμα να πέσει σε χαράδρα και από την ανατροπή του, να τραυματιστεί θανάσιμα ο ηλικιωμένος οδηγός. Το συμβάν σημειώθηκε σε χωριό της Πιερίας, ενώ τις έρευνες και την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κατερίνης.

Εξιχνιάστηκε κλοπή Ένας 46χρονος Έλληνας ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης της κλοπής που σημειώθηκε το Σεπτέμβριο, σε κατάστημα της Κατερίνης. Σύμφωνα με την Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας και όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 46χρονος μπήκε σε προσποιούμενος τον πελάτη και αφαίρεσε το πορτοφόλι της 29χρονης πωλήτριας, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 680 ευρώ. Εις βάρος του 46χρονου, σχηματίστηκε δικογραφία.