Τα Ολύμπια Νέα

Τοπικά Νέα

Στο δρόμο της καινοτομίας

Ολοκληρώθηκε το 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο «Αλουμίνιο και κατασκευές»Untitled-1

Εικοσιένα χρόνια μετά το πρώτο συνέδριο, ένας σταθερός θεσμός δοκιμασμένος στο χρόνο, μπήκε στη νέα εποχή του. Με κεντρικό μήνυμα «Αλλάζουμε σ’ έναν κόσμο που αλλάζει!», το 12ο Επετειακό Συνέδριο «Αλουμίνιο και Κατασκευές» ήρθε βόρεια και πραγματοποιήθηκε 13-15 Νοεμβρίου, στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Mediterranean VILLAGE-Olympus Riviera , στην Παραλία Κατερίνης..

Το κορυφαίο επαγγελματικό συνέδριο της χώρας, έγινε με την υποστήριξη και τη συμμετοχή του ΤΕΕ/ΤΚΜ και του Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανικών Ν. Πιερίας και υπό την αιγίδα της Π.Ε. Πιερίας και για άλλη μια φορά καινοτόμησε και ανανεώθηκε με αφύπνιση της αγοράς και ανάδειξη της ενεργειακής κουλτούρας σε δυναμικό πυλώνα ανάπτυξης του κλάδου.
Στις καινοτομίες του συνεδρίου, το οποίο παρακολούθησαν επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο από όλη την Ελλάδα, η αναβάθμιση του τρόπου ανάδειξης ομιλητών, η σύσταση ομάδων εργασίας θεματολογίας, που παρουσίασαν τα αποτελέσματα στο συνέδριο, καθώς και η συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πειραιά και το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης όπου με επικεφαλής ομάδα καθηγητών, ερέυνησε τις προοπτικές της αγοράς, σε σχέση με την οικοδομή, παρουσιάζοντας τα αποτελέσματα στο συνέδριο