Τα Ολύμπια Νέα

Αθλητισμός

Αγροτικός Αστέρας – Πιερικός 1-2

ΕΠΣ Μακεδονίας-Παιδικό (Νίκη με ανατροπή)

Για την έκτη αγωνιστική του 9ου ομίλου αναμετρήθηκαν Αγροτικός Αστέρας και Πιερικός το Σάββατο 07 Νοεμβρίου.
Παιχνίδι κέντρου στο πρώτο ημίχρονο με δυνατές μονομαχίες και λιγοστές φάσεις με την γηπεδούχο ομάδα να παίρνει προβάδισμα στο σκορ με σουτ έξω από την περιοχή.
Άμεση η αντίδραση του Πιερικού στο 2ο ημίχρονο με τον Σκαμαγκά να ισοφαρίζει αρχικά με κοντινή προβολή μετά από ωραία ενέργεια του Ελεζάι από δεξιά και να ολοκληρώνει την ανατροπή 2 λεπτά αργότερα με σουτ του Γκουτζιούλη έξω από την περιοχή.
Στην συνέχεια το παιχνίδι απέκτησε μια άγρια ομορφιά με τον Αστέρα να πιέζει για την ισοφάριση και τον Πιερικό να χάνει μοναδικές ευκαιρίες να πετύχει τρίτο τέρμα.
Αποφασιστικότητα στις μονομαχίες πολλά τρεξίματα στο γήπεδο και σωστή επιθετική ανάπτυξη τα στοιχεία που διέκριναν την ομάδα του Πιερικού και τελικά έκριναν το παιχνίδι.
Με την νίκη αυτή η ομάδα του Πιερικού ανέβηκε στη 2η θέση του ομίλου παραμένοντας αήττητη στο πρωτάθλημα όπου αντιμετωπίζει το ερχόμενο Σάββατο σε ένα επίσης ενδιαφέρων παιχνίδι την ομάδα του Πρωτέα.
AΠΟΣΤΟΛΗ ΟΜΑΔΟΣ Κραγιόπουλος Κων/νος (Προπονητής)
Κοκίτσι, Κατσάρας, Τολιάς, Τσέτσιλας, Γκουτζιούλης, Μαυρίδης, Γκατζούνης, Παπαδόπουλος Κ., Ελεζάι, Παπαδόπουλος Μ., Σκαμαγκάς, Σειταρίδης, Ντόντα, Φουντουκίδης, Μπουκλάς, Παπαθανασίου, Χατζόγλου, Ελενίδης