Τα Ολύμπια Νέα

Κοινωνικά

Υποδέχθηκε τους εκπαιδευόμενους

Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας1

Εκδήλωση υποδοχής των εκπαιδευομένων του Α΄ κύκλου σπουδών διοργάνωσε το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας, με τον καθιερωμένο αγιασμό να τελείται από τον Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ.κ. Γεώργιο και τον Πρωτοπρεσβύτερο Χρήστο Αποστολό.

Ο Σεβασμιότατος έδωσε τις εγκάρδιες πατρικές ευλογίες του και τις ευχές του για καλή πρόοδο και κάθε επιτυχία το νέο ακαδημαϊκό έτος, εκφράζοντας τη συμπαράστασή του στις προσπάθειες των εκπαιδευομένων. Επίσης, ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας κ.Ιωάννης Καζταρίδης απηύθυνε θερμό χαιρετισμό σε όλους, πρωτίστως στους φοιτούντες στο Σ.Δ.Ε..
Στη συνέχεια, οι κυρίες Ασπασία Κασταμπουλίδου και Μαρία Κωτσιούκη πήραν το λόγο και μίλησαν από καρδιάς, με ειλικρινή, ενθουσιώδη και ιδιαίτερα συγκινητικό τρόπο -εκ μέρους των εκπαιδευομένων του Β΄ κύκλου- για τα βιώματά τους και την εν γένει μαθησιακή πορεία τους.
Ακολούθως, ο διευθυντής της σχολικής μονάδας Αθανάσιος Παπαγεωργίου χαιρέτησε και ευχαρίστησε τους εκπαιδευόμενους και τους προσκεκλημένους εκπροσώπους τοπικών αρχών που τίμησαν με την παρουσία τους την τελετή και προσκάλεσε άπαντες να χαρούν από κοινού τον μπουφέ με τα γευστικά εδέσματα που ετοίμασαν εκπαιδευόμενοι και εκπαιδευτικοί, ενώ παράλληλα εξελισσόταν εγκάρδια γνωριμία, φιλικός διάλογος κι ευχάριστες συζητήσεις επί ποικίλων θεμάτων.
Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Κατερίνης φιλοδοξεί και φέτος να γίνει άμεσα το δεύτερο «σπίτι» για τα καινούρια μέλη της εκπαιδευτικής οικογένειάς του και όλοι μαζί συνεργαζόμενοι να επιτύχουν από κοινού τους σημαντικούς εκπαιδευτικούς και κοινωνικούς στόχους του.