Τα Ολύμπια Νέα

Αθλητισμός

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ – ΔΙΑΣ ΔΙΟΥ 1-2

Μοιρασμένο το παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων χθες το απόγευμα στο γήπεδο του Κάτω Αγιάννη.ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ -- ΔΙΑΣ ΔΙΟΥ   1--2
Πιερικός Αστήρ και Δίας Δίου παρουσίασαν πολύ καλό θέαμα που ευχαρίστησαν τους φιλάθλους των δύο ομάδων που τους χειροκρότησαν.
Α΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ
2΄Λεπτό ο Τσοκάνης από πλάγια θέση σουτάρει δυνατά και ο Οκουτσόγλου σε ετοιμότητα διώχνει σωστά.
10΄Λεπτό ο Καλαί΄τσίδης δέχεται πάσα από τον Ελευθεριάδη αλλά δεν καταφέρνει να νικήσει τον Σαρπότα.
13΄Λεπτό Συρανίδης μέσα από την μεγάλη περιοχή σουτάρει και ο Οκουτσόγλου διώχνει σε κόρνερ στην εκτέλεση του βγαίνει ξανά και διώχνει μέσα στην σύγχυση βοηθούμενος και από την άμυνα του.
Στο 41΄Ο Δίας εκτελεί κόρνερ με τον Ζαβαντία στο πρώτο δοκάρι και ο Τσοκάνης πιάνει κεφαλιά που εξοστρακίζετε στο κεφάλι του Λαζίδη και φεύγει κόρνερ που περνά ανεκμετάλλευτο.
Β΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ
50΄Λεπτό και ο Ζαβαντίας βρίσκει τον Τσοκάνη μέσα στην περιοχή από όπου σουτάρει και ανοίγει το σκορ 0-1
78΄Λεπτό η ώρα του Αραβίδη που μπήκε πριν από δέκα λεπτά δεχόμενος ωραία εκτέλεση φάουλ μέσα στην μικρή περιοχή πλασάρει σωστά τον Σαρπότα και φέρνει το παιχνίδι στα ίσα 1-1
80΄Και η χαρά κράτησε μόνον δύο λεπτά γιατί και ο Σαφέτης που μπήκε αλλαγή με ωραίο ελιγμό μπήκε μέσα στην περιοχή και πλάσαρε εύστοχα διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα 1-2
Πολύ καλή η διαιτησία του κ. ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΥΜΑΚΟΥ
ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ
Οκουτσόγλου,Εφρεμίδης[78Δημόουλος,Αμανατίδης,Χριστίδης,Λαζίδης,Παρμακτσίδης,Μπαράς[68΄Αραβίδης]Ζανέτας,Ελευθεριάδης,Κυριαζής[55 κόλτσης]Καλαί΄τσίδης.
ΔΙΑΣ ΔΙΟΥ
Σαρπότας,Τσουρέκας,Ευθημιάδης,Μπουτογιάννης,Γκελντής,Κουτρουλός[86 Λαφατσής Γ],Ζαβαντίας[60 Σαφέτης],Συρανίδης[90 ΛαφατσήςΔ,Τσουκάνης,Μπέης,Σπυριδόπουλος.