Τα Ολύμπια Νέα

Τοπικά Νέα

Κουρνιαχτός αποπροσανατολισμού η υπόθεση «γενοκτονία ή εθνοκάθαρση;»

Ταξική Δημοσιοϋπαλληλική Συσπείρωσηgenoktonia

Σε προσπάθεια «αποπροσοναταλισμού» από τα σημαντικά (και τρέχοντα) προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στην Ελλάδα, αποδίδει η Ταξική Δημοσιοϋπαλληλική Συσπείρωση, τον «θόρυβο» (και τα όσα ακολούθησαν) που ξέσπασε μετά τις γνωστές πλέον δηλώσεις του Υπουργού Παιδείας.

Όπως αναφέρεται σε επιστολή της Ταξικής Δημοσιοϋπαλληλικής Συσπείρωσης την οποία υπογράφουν οι κύριοι Τόλιος και Αετόπουλος «Συστημικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, (ΜΜΕ) , κυβέρνηση, «αντιπολίτευση»; κεφαλαιοκράτες και τα τσιράκια τους οι ακροδεξιοί-πατριδοκάπηλοι, έστησαν χορό αποπροσανατολισμού με δηλώσεις, αντιδηλώσεις και… διαδηλώσεις με ένα και μόνο στόχο:
Να ρίξουν στάχτη στα μάτια του λαού, ώστε να μην ασχολείται με τα πραγματικά του προβλήματα ( τον ΕΝΦΙΑ, τη φοροληστεία, την ακρίβεια, τον σφαγιασμό μισθών και συντάξεων, την κατάργηση των ελάχιστων εργατικών δικαιωμάτων που έχουν απομείνει κλπ), να μην ασχολείται με την οργάνωση και την επιτυχία της επερχόμενης ταξικής αναμέτρησης, που είναι η γενική απεργία στις 12 Νοέμβρη, αλλά να αναλώνεται και να εκτονώνεται σε ανούσιες αντιπαραθέσεις περί των επιστημονικών όρων της γενοκτονίας και της εθνοκάθαρσης.
Έχοντας επίγνωση του κινδύνου το παρόν σημείωμα να αποτελέσει συμμετοχή σε ένα δημόσιο διάλογο που αποπροσανατολίζει, αισθανόμαστε την ανάγκη να συμμετέχουμε σε αυτόν, όχι για να συμβάλουμε κι εμείς στον αποπροσανατολισμό, αλλά ακριβώς για το αντίθετο. Να καταγγείλουμε όλους τους συντελεστές ( που αναφέρονται στην πρώτη παράγραφο) και να ξεσκεπάσουμε τους σκοπούς τους. Να επιστήσουμε την προσοχή στους συνάδελφους δημόσιους Υπάλληλους και σε όλους τους εργαζόμενους, ότι τέτοιες προσπάθειες θα επαναληφθούν στο μέλλον, με αφορμή διάφορα θέματα. Εθνικά, Ιδεολογικά, Θρησκευτικά, κλπ .
Να μη τσιμπήσουν…
Αυτοί που μαζί ψηφίζουν και υλοποιούν με εναλλαγές ρόλων, τις ίδιες αντιλαϊκές πολιτικές, αυτοί που συμφωνούν σε όλα τα βασικά στοιχεία που ρυθμίζουν (διάβαζε: καταστρέφουν) τις ζωές μας, πρέπει να βρουν και κάτι για να αντιπαρατίθενται. Έτσι η κοκορομαχία γίνεται είτε για ανύπαρκτα θέματα, είτε για δευτερεύοντα, που τα ανάγουν σε μείζονα, είτε για θέματα που προσβάλουν την μνήμη των προγόνων μας.
Σε ότι αφορά την γενοκτονία των Ελλήνων του πόντου το θέμα είναι Ιστορικά λυμένο . Είναι επίσης λυμένο και πολιτικά αφού η Ελληνική βουλή σύσσωμη έχει ψηφίσει την αναγνώριση της Γενοκτονίας.
Τα μάτια μας και τα μυαλά μας ανοιχτά!!! Να πέσει στο κενό κάθε προσπάθεια είτε τρομοκρατίας, είτε αποπροσανατολισμού, από κύκλους και συμφέροντα, που μας θέλουν σκυφτούς και υποταγμένους στις πολιτικές τους. Ο εχθρός μας έχει Ταξικό πρόσημο, ασκεί συγκεκριμένες πολιτικές που μας οδηγούν στην εξαθλίωση, στηρίζει το καπιταλιστικό σύστημα της εκμετάλλευσης και στηρίζεται από ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς και ενώσεις όπως η Ευρωπαϊκή Ένωση, το ΔΝΤ. κλπ.
Αυτούς πολεμάμε, και αυτών τις πολιτικές και την εξουσία- αργά ή γρήγορα- θα ανατρέψουμε.
Όσο κι αν προσπαθούν να μας αποπροσανατολίσουν και να αλλάξουν την ατζέντα της επικαιρότητας, δεν θα καταφέρουν να αποτρέψουν τον ηχηρό κόλαφο που θα αποτελέσει η επιτυχία της απεργίας στις 12 Νοέμβρη. Θα είμαστε όλοι εκεί και στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ ώρα 10:30 πμ στην Πλατεία Ελευθερίας.»