Τα Ολύμπια Νέα

Αθλητισμός

Πύδνα Κίτρους-Πιερικός 1-0

Η συνέντευξη τύπου
Νίκος Ζαλίκας (προπονητής Πιερικού): «Συγχαρητήρια στον αντίπαλο και στονσυνάδελφο Απόστολο Στύλο που είναι πολύ καλό παιδί και έχει μέλλον. Να ευχηθώκαλή συνέχεια στην ομάδα του Κίτρους. Εμείς θα έλεγα είχαμε τον πρώτο λόγο στοπαιχνίδι. Προσπαθήσαμε με συγκεκριμένο τρόπο να πετύχουμε γκολ, είχαμεευκαιρίες αλλά μία ολιγωρία μας στοίχισε ένα γκολ. Μας αδικεί το αποτέλεσμα.Η προσπάθεια συνεχίζεται και πρέπει όλοι να είναι πιο κοντά στην ομάδα για να τηνβοηθήσουνε, αφού παρά τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζουμε θα προσπαθήσουμενα πετύχουμε το στόχο μας. Το σημερινό παιχνίδι ήταν ένα καλό μάθημα. Νιώσαμεφιλοξενούμενοι. Τα παιδιά γνωρίζουν πως ξεκινήσαμε και πρέπει όλοι να αγκαλιάσουν την ομάδα για να πετύχουμε το στόχομας».
Απόστολος Στύλος (προπονητής Πύδνα Κίτρους): Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, για την σημερινή εμφάνισήτους. Συγχαρητήρια επίσης και στον Νίκο Ζαλίκα που τον είχα σαν παίκτης προπονητή και διαπιστώσαμε ότι έκανε καλήομάδα στον Πιερικό. Είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού ο Πιερικός, αλλά εμείς βάλαμε το γκολ. Διαχειριστήκαμε σωστά τοαποτέλεσμα στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώσαμε την άμυνά μας, ισορροπήσαμε το παιχνίδι και είχαμεμία ελαφρά πρωτοβουλία. Στο Β” μέρος είμασταν καλοί. Παίζαμε στην έδρα του αντιπάλου, αν και γηπεδούχοι και ίσως παίξουμε στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι στο σπίτι μας».
Γιώργος Δήμας (ποδοσφαιριστής Πύδνας Κίτρους): «Ο κόουτς τα είπε όλα. Στο πρώτο ημίχρονο ο Πιερικός ήταν καλύτερος, όμως στο δεύτερο μέρος εμείς τα κάναμε όλα καλά. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Το πρωτάθλημα είναιπολύ μακρύ».
Γιάννης Φιρινίδης (ποδοσφαιριστής Πιερικού): «Συγχαρητήρια στο Κίτρος. Είναι δεμένη ομάδα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο η ευθύνη βαραίνει εμάς τους παίκτες. Ο προπονητής και η διοίκηση κάνουν τα πάντα μιας και είμαστε όλοι πληρωμένοι. Εμείς θα φέρουμε την ομάδα ψηλά. Το παιχνίδι αυτό ήταν ένα μάθημα για μας. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι σε ποια ομάδα παίζουμε