Τα Ολύμπια Νέα

Τοπικά Νέα

Κλείνουν τα Τέμπη

Λόγω εργασιών8457211

Σε προσωρινη ταλαιπωρία θα υποβληθούν οι οδηγοί που θα επιχειρήσουν να ταξιδέψουν διασχίζοντας την Κοιλάδα των Τεμπών από τις 9 έως τις 13 Νοεμβρίου από τις 7 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Αυτοκινητόδρομος «Αιγαίου ΑΕ» τις συγκεκριμένες μέρες και ώρες πρόκειται να εκτελεστούν εργασίες επιθεώρησης και συντήρησης των μέτρων βραχοπροστασίας στην Κοιλάδα των Τεμπών, όπως προβλέπεται από το εγκεκριμένο πρόγραμμα Τακτικής Συντήρησης Μέτρων Βραχοπροστασίας.
Για την ασφαλή εκτέλεση των εργασιών, είναι απαραίτητη η διακοπή της κυκλοφορίας στην Κοιλάδα των Τεμπών την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου από τις 7 το πρωί έως και τις 8 το βράδυ και την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου από επίσης από τις 7 το πρωί έως και τις 8 το βράδυ.
Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, που θα ισχύσουν κατά τη διάρκεια της διακοπής της κυκλοφορίας στην Κοιλάδα των Τεμπών, καθώς και οι παρακαμπτήριες διαδρομές, θα ανακοινωθούν από την Ελληνική Αστυνομία.
Για περισσότερες πληροφορίες οι οδηγοί μπορούν να απευθύνονται στο τηλεφωνικό κέντρο της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου στο τηλέφωνο 2410 741440 καθώς και στην ιστοσελίδα www.aegeanmotorway.gr
Όπως σημειώνεται, κατά τη διάρκεια της διακοπής της κυκλοφορίας στην Κοιλάδα των Τεμπών θα γίνει αναστολή είσπραξης διοδίων στους Σταθμούς Διοδίων Πυργετού, Μακρυχωρίου, Πλευρικό Μακρυχωρίου και Πλευρικούς Γυρτώνης, ενώ οι τιμές διοδίων του Σταθμού Διοδίων Μοσχοχωρίου θα αναπροσαρμοστούν για όσο θα είναι κλειστή η Κοιλάδα για τα οχήματα.
Οι τιμές διοδίων σε όλους τους υπόλοιπους Σταθμούς που διαχειρίζεται η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου θα παραμείνουν ίδιες.