Τα Ολύμπια Νέα

Τοπικά Νέα

Αν δεν πούμε τώρα όχι, πότε θα το πούμε;

Απεργιακή συγκέντρωση στις 12 Νοεμβρίου, από το Εργατικό Κέντρο ΚΑτερίνηςDSC08388

Σε συμμετοχή στην Πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση της 12ης Νοεμβρίου, καλεί τους Πιεριείς το Εργατικό Κέντρο Κατερίνης, σημειώνοντας πως αν οι εργαζόμενοι δεν πουν τώρα όχι, «θα μας πάρουν τα πάντα»

Η απεργία έχει προκηρυχθεί για την επόμενη Πέμπτη και θα κορυφωθεί με συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης στις 11 το πρωί.
«Θα βρεθούμε και πάλι στους δρόμους ενάντια σε μέτρα εξαθλίωσης, ενάντια σε αντεργατικά, αντιαναπτυξιακά και αντικοινωνικά μέτρα που μας επιφυλάσσει το νέο 3o Μνημόνιο (…) για να εκφράσουμε δυνατά την οργή και την αγανάκτησή μας για όλα αυτά που επιχειρούν να νομοθετήσουν και πάλι σε βάρος των εργαζόμενων, σε βάρος του κοινωνικού συνόλου», αναφέρει το Εργατικό Κέντρο.
Όπως τονίζει, δεν τους φτάνουν όλα αυτά που τα τελευταία χρόνια νομοθέτησαν σε βάρος των εργαζόμενων και των συνταξιούχων. «Θέλουν και άλλο αίμα, θέλουν και τις ζωές μας. Η Ελλάδα ξεπουλιέται στους αδίστακτους κερδοσκόπους δανειστές μας, ενώ οι «έχοντες και κατέχοντες» εξακολουθούν να προστατεύονται.»
Μόνη ελπίδα και προοπτική, υπογραμμίζει το ΕΚΚ, είναι ο αγώνας των εργαζομένων, ο μαζικός αγώνας της κοινωνίας για να σταματήσει αυτή η ακραία νεοφιλελεύθερη πολιτική που επιβάλει η τρόικα και ακολουθεί και αυτή η Κυβέρνηση.
«Καλούμε όλους τους εργαζόμενους όπως και όλους τους πολίτες της Πιερίας να πάρουν μέρος μαζικά και αγωνιστικά στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ και στην απεργιακή συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στις 10 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης για να πούμε ΟΧΙ στη συνέχιση των πολιτικών λιτότητας, ΟΧΙ στις ανατροπές στην κοινωνική ασφάλιση», καταλήγει η ανακοίνωση