Τα Ολύμπια Νέα

Τοπικά Νέα

Ολοκληρώθηκε και παραδίδεται

Στον ΟΠΠΑΠ μια ακόμη πολιτιστική στέγη στην ΠερίστασηNeoklasiko

 

Ακόμη ο δήμαρχος, ανακοίνωσε «διαβούλευση» για τη χρήση του πρώην νεοκλασικού Τσαλόπουλου, όταν αυτό παραδοθεί στο Δήμο

Στον ΟΠΠΑΠ θα παραδώσει το προσεχές διάστημα ο Δήμος Κατερίνης, το πολιτιστικό κέντρο στην Περίσταση το οποίο ολοκληρώθηκε.

Την απόφαση παραχώρησης, ανακοίνωσε ο δήμαρχος Κατερίνης κατά την παρουσίαση του προγράμματος των Αικατερινείων τη Δευτέρα το πρωί. Όσον αφορά το Πολιτιστικό Κέντρο στην Περίσταση, πρόκειται για έναν χώρο 750 τετραγωνικών μέτρων, ο οποίος θα έχει τη δυνατότητα να φιλοξενεί εκδηλώσεις. Το συγκεκριμένο κτίριο, είχε ξεκινήσει από το Δήμο Παραλίας, αλλά διάφορα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στην πορεία δεν επέτρεψαν την έγκαιρη ολοκλήρωσή του. Τελικώς, με χρηματοδότηση του Δήμου Κατερίνης (μετά και τη συνένωση της Παραλίας στον Καλλικρατικό Δήμο) το πολιτιστικό κέντρο ολοκληρώθηκε και είναι έτοιμο προς παράδοση στον ΟΠΠΑΠ.

Πρώην κτίριο Τσαλόπουλου
Σε εκκρεμότητα βρίσκεται η παράδοση του νεοκλασικού πρώην κτιρίου Τσαλόπουλου, αφού ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί κάποιες «τεχνικές λεπτομέρειες», ανέφερε ο κ. Χιονίδης, σε σχετική ερώτηση.
Ο δήμαρχος Κατερίνης, έκανε λόγο για ένα κτίριο ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής, ξεχωριστό για την πόλη μας, ωστόσο σημείωσε οτι δεν διαθέτει μεγάλους χώρους. Όσον αφορά για το ποια θα είναι χρήση του, ανακοίνωσε την έναρξη διαβούλευσεις με τους φορείς της Κατερίνης, ώστε μέσα από διάλογο να αναδειχθεί και να προχωρήσει η καλύτερη πρόταση.