Τα Ολύμπια Νέα

Τοπικά Νέα

«Τρέχει» με άλλο… σχήμα

Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Δρομέων Πιερίας «Ζευς»νέο ΔΣ

Σε σώμα συγκροτήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Δρομέων Πιερίας «Ζευς», μετά και τις πρόσφατες εκλογές.

Νέος πρόεδρος (στη θέση του Χρήστου Μυστρίδη, ο οποίος δεν έβαλε υποψηφιότητα για το ΔΣ) αναδείχθηκε ο Αλέξανδρος Πούλιος και αντιπρόεδρος ο Βαγγέλης Γερομιχαλός.
Στις υπόλοιπες θέσεις του συμβουλίου, η Καλλιόπη Καρτσαμπά ανέλαβε Γενικός Γραμματέας, Διονύσης Τσουκάνης Ταμίας, Έφορος αγώνων ο Ιορδάνης Παπαδόπουλος, Έφορος Αιμοδοσίας ο Γιώργος Αμανατίδης και Έφορος Δημοσίων Σχέσεων ο Βαγγέλης Σκλιοπίδης
Αρμοδιότητες θα έχουν και τα μέλη που αναπληρώνουν Δημήτριος Βαρνάς και Λάζαρος Ναβροζίδης. Τέλος πρόσκληση σε συνεργασία έχουν όλοι όσοι θέλουν να βοηθήσουν με πρώτα τα μέλη του απερχόμενου ΔΣ.
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τα προηγούμενα μέλη τα οποία και εκτέλεσαν με άριστο τρόπο τα καθήκοντά τους.
Ευχαριστεί επίσης θερμά τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής για την άριστη διεξαγωγή των εκλογών του συλλόγου.
Το νέο Διοικητικό συμβούλιο δηλώνει ότι θα συνεχίσει με όλες του τις δυνάμεις να ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις που απορρέουν από τις θεσμοθετημένες δραστηριότητες και εκδηλώσεις του συλλόγου αλλά και στις νέες που θα προκύψουν, έχοντας τη διάθεση να συνεργαστεί με όλα τα μέλη και με το κάθε ένα ξεχωριστά σε κάθε επίπεδο.