Τα Ολύμπια Νέα

Αθλητισμός

Χάλκινος ο Βασίλης Μπατάλας στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Πάλης Βετεράνων

Παγκόσμιο πρωτάθλημα Πάλης Βετεράνων – Κλειστό Παλαιού Φαλήρου Αθήνα.mpatalas_vasilis_18102015-610x350
Ο Κατερινιώτης προπονητής της εθνικής ομάδας πάλης στην άμμο Βασίλης Μπατάλας όχι μόνον συμμετείχε στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Πάλης Βετεράνων το οποίο ολοκληρώθηκε στο Κλειστό Παλαιού Φαλήρου στην Αθήνα, ανέβηκε και στο τρίτο σκαλοπάτι του βάθρου.
Περιχαρής από τη συμμετοχή του που συνοδεύτηκε από την τρίτη θέση, αφιέρωσε το μετάλλιο στους αθλητές του τους Ολύμπιους Κατερίνης και ζήτησε από τους γονείς να ωθήσουν τα παιδιά τους στον αθλητισμό.
Όλα όσα ανέφερε:
«Ήταν μεγάλη μου χαρά που συμμετείχα σε αυτό το πρωτάθλημα, το οποίο διαφημίζει τη χώρα μας και μας θυμίζει τους αρχαίους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συγχαρητήρια σε όλους τους βετεράνους, διότι αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για τους νέους αθλητές. Οι νέοι πρέπει να ασχολούνται με τον αθλητισμό για να αποφύγουν τα άσχημα μονοπάτια, από τα οποία μπορούν να παρασυρθούν. Παροτρύνω τους γονείς να παρακινήσουν τα παιδιά τους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και να τα στείλουν στην πάλη, η οποία είναι ένα καθαρά ελληνικό άθλημα. Αφιερώνω το μετάλλιο σε όλη την Ελλάδα, αλλά κυρίως στους αθλητές της ομάδας μου, τους Ολύμπιους Κατερίνης».
Μπράβο!!! …Συγχαρητήρια!!! …Μπράβο!!!