Τα Ολύμπια Νέα

Αθλητισμός

Έ(Χ)ασε έδαφος ο Πιερικός, 0-0 με Θεσπρωτό

Ισόπαλος χωρίς τέρματα αναδείχτηκε ο Πιερικός με το Θεσπρωτό στην Κατερίνη, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’Εθνικής, με τους Κατερινιώτες να…πετούν στα σκουπίδια το «τρίποντο» της προηγούμενης αγωνιστικής στο Καναλάκι.PIERIKOS

Ο Πιερικός ήτανανώτερος στο παιχνίδι, όμως δυστυχώς δεν κατάφερε να φτάσει στο γκολ, παρότι δημιούργησε πολλές ευκαιρίες. Κορυφαία στιγμή για τηνομάδα του Νίκου Ζαλίκα ήταν η κεφαλιά του Τσεβά που βρήκε το δοκάρι, στο 41..
Το «φιλμ» του αγώνα:
2′ Ο Κωνσταντίνου μετά από κόρνερ του Μ. Παπαδόπουλου, έστειλε με σουτ τη μπάλα να περάσει λίγο δίπλα από την εστία του Κωνσταντάκου.
15′ Φάουλ του Κοζάκη, η μπάλα στον Πέντσα που έκανε το γυριστό σουτ που έφυγε άουτ.
17′ Κεφαλιά του Στεφανίδη, η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από την εστία του Πιερικού.
31′ Ο Καράμπελας έκανε το πλασέ από καλή θέση, όμως ήταν αδύναμο και ο Κωνσταντάκος μπλόκαρε τη μπάλα.
34′ Ο Τσιώλης έδωσε στον Πέεφ, αυτός έπιασε το χλιαρό σουτ, μπλόκαρε ο Κωνσταντάκος.
41′ Κόρνερ του Μ. Παπαδόπουλου, ο Τσεβάς έπιασε την κεφαλιά, ο Κωνσταντάκος βρήκε τη μπάλα και την έστειλε να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι.
45′ Σουτ του Πέεφ, η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κωνσταντάκου.
54′ Μεγάλη στιγμή για το Πιερικό όταν ο Καράμπελας δε μπόρεσε με κεφαλιά-ψαράκι να νικήσει τον Κωνσταντάκο (με προβολή θα είχε περισσότερες πιθανότητες).
57′ Σουτ του Στεφανίδη, έδιωξε με δυσκολία σε κόρνερ ο Φιρινίδης.
67′ Πολύ καλή στιγμή για τον Πιερικό όταν ο Καράμπελας έκανε τη σέντρα και ο Τσεβάς μέσα από τη μικρή περιοχή έκανε τη κεφαλιά, στέλνοντας τη μπάλα δίπλα από τα δοκάρια τουΘεσπρωτού.
76′ Νέα καλή στιγμή για τον Πιερικό μετά από σέντρα του Καράμπελα και ολιγωρία της θεσπρωτικής άμυνας, όμως το σουτ του Παπουτσογιαννόπουλου έφυγε άουτ.
82′ Φάουλ του Μ. Παπαδόπουλου, έδιωξε ο Κωνσταντάκος.
90′ + 1′ Μετά από κόρνερ ο Ιορδανίδης έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα όμως έφυγε άουτ.
90′ + 2′ Ο Κωνσταντάκος είπε «όχι» σε προσπάθεια του Καράμπελα που σούταρε σχεδόν εξ επαφής, κρατώντας το 0-0.
Τον αγώνα διηύθυνε ο Τζουμαλάκης, με βοηθούς τους Γκαϊντατζή και Καμπούρη, της Ε.Π.Σ. Σερρών. Κίτρινες κάρτες είδαν οι Ανδρέου, Τσιώλης του Πιερικού και οι Πέντσας καιΣαλταπίδας του Θεσπρωτού.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Πιερικός (Νίκος Ζαλίκας): Φιρινίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Κουρούπης, Ιορδανίδης, Ανδρέου, Κωνσταντίνου, Γεωργίου (10′ λ. τ. Τσιώλης), Καράμπελας, Τσεβάς, Μ.Παπαδόπουλος, Πέεφ.
Θεσπρωτός (Γιώργος Λαδιάς): Κωνσταντάκος, Κοζάκης (63′ Μπίκας), Σαλταπίδας, Μήτσης, Καρύδης, Καρυπιάδης, Σουκρήογλου, Μώκος, Πέντσας, Τζερεμές (49′ Πανταζής),Στεφανίδης (88′ Α. Μητσέλος).