Τα Ολύμπια Νέα

Κυριότερες Ειδήσεις / Τοπικά Νέα

Η παρέλαση… αλλιώς

Επιστολή των βουλευτών Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ στην αντιπεριφερειάρχηφωτο αρχείου

«Αλλαγές» προτείνουν στον εορτασμό των Επετείων της 16ης και 28ης Οκτωβρίου, οι τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας, με επιστολή τους στην αντιπεριφερειάρχη Σοφία Μαυρίδου.

Η κ. Σκούφα και οι κύριοι Τζαμακλής και Καστόρης, θέτουν «ζήτημα εξέδρας» προτείνοντας αυτή να είναι στο ίδιο ύψος με τους πολίτες.
Παράλληλα, «επιθυμούν» να τιμηθούν στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων, αντιστασιακές ενώσεις, νεολαίοι, εργαζόμενοι και σωματεία συνταξιούχων.
Αναλυτικά η επιστολή προς την αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, έχει ως εξής:
«κα Αντιπεριφερειάρχη
Οι συνυπογράφοντες βουλευτές του νομού σας καλούμε, στα πλαίσια της διοργάνωσης της παρέλασης της 16ης και 28ης Οκτωβρίου, όπως είχε ζητηθεί και στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου, όπως εξετάσετε το αίτημα της μη τοποθέτησης εξέδρας επισήμων ώστε να βρισκόμαστε όλοι οι επίσημοι στο ίδιο επίπεδο με τους πολίτες.
Ταυτόχρονα, επιθυμούμε να τιμηθούνε, πέραν των αντιστασιακών ενώσεων, αναπήρων και θυμάτων πολέμου, και οι εργαζόμενοι, η νεολαία, οι αγρότες, τα σωματεία συνταξιούχων, οι πολιτιστικοί σύλλογοι, και γενικότερα οι δημιουργικές δυνάμεις του τόπου.
Με εκτίμηση
Οι βουλευτές του νομού
Ελισσάβετ Σκούφα, Χαρίλαος Τζαμακλής, Αστέριος Καστόρης»