Τα Ολύμπια Νέα

Τοπικά Νέα

Για ένα κόμμα ανοιχτό

Απόστολος Τζιτζικώστας151010-ΝΟΔΕ Ημαθίας2

Για μια Νέα Δημοκρατία που δεν βάζει ταμπέλα στον εαυτό της έκανε λόγο ο υποψήφιος πρόεδρός της, Απόστολος Τζιτζικώστας.

Από τη Βέροια όπου μίλησε ο κ. Τζιτζικώστας ανέφερε πως «η Νέα Δημοκρατία είναι μια μεγάλη Νέα Δημοκρατία που δεν βάζει ταμπέλα στον εαυτό της, ούτε στον κόσμο της. Ένα κόμμα που με τον τρόπο που λειτουργεί δίνει δείγμα γραφής στην κοινωνία για το πως θα κυβερνήσει».
Ένα κόμμα ανοιχτό και συμμετοχικό, με ανάδειξη του 50% των υποψήφιων βουλευτών από τοπικές ψηφοφορίες όλων των μελών. Ένα κόμμα της αξιοκρατίας και όχι της επετηρίδας.Με καθορισμένες θητείες για όλους τους ρόλους, με πρώτη αυτή του προέδρου».
Ο κ. Τζιτιζκώστας εξαπέλυσε επίθεση στον πρωθυπουργό υποστηρίζοντας πως «ο κ. Τσίπρας υποσχέθηκε τα πάντα στους πάντες. Και πρώτα από όλα, υποσχέθηκε λιγότερους φόρους. Λιγότερους φόρους για τη μικρομεσαία επιχείρηση, τον επαγγελματία, τον αγρότη, το μισθωτό. Αντί για αυτό, οι πολίτες και η χώρα πνίγηκαν στους φόρους. Στους νέους, τους υψηλότερους, τους άδικους φόρους. Δεν τον ενδιαφέρει τον κ. Τσίπρα, αν μπορεί, αν αντέχει ο κόσμος να πληρώσει. Φορολογεί ό,τι κινείται για να φτιάξει το παλιό κομματικό κράτος που ονειρεύεται. Το κράτος των φίλων, των συντεχνιών, των κομματαρχών του. Αυτό το κράτος, ζητάει με νέους φόρους, να πληρώσουμε ο κ. Τσίπρας. Έτσι η χώρα δεν θα βγει από το αδιέξοδο».
Ο κ. Τζιτζικώστας κατέληξε πως «oι πολιτικές χαράσσονται στην κοινωνία, μαζί με την κοινωνία, για την κοινωνία».
«Και εμείς θα δώσουμε τη μάχη σε όλα τα επίπεδα. Η Νέα Δημοκρατία διαθέτει πολλά άξια και ικανά κοινοβουλευτικά στελέχη, που θα ανταποκριθούν με πλήρη επάρκεια και επιτυχία, στις θεσμικές λειτουργίες του κοινοβουλίου, με τον τρόπο που ορίζει ρητά το Σύνταγμα, ο κανονισμός της Βουλής, και το Καταστατικό της Νέας Δημοκρατίας. Θα βάλουμε όλες μας τις δυνάμεις. Θα αγωνιστούμε με τρόπο συλλογικό και ενιαίο. Συμπαγή και δυναμικό. Όπου κι αν δίνει η Παράταξη τη μάχη, τη δίνει ενιαία και συντεταγμένα. Και η φωνή μας θα είναι πιο δυνατή από ποτέ», συμπλήρωσε.