Τα Ολύμπια Νέα

Τοπικά Νέα

Ιστορία, εξελίξεις, κίνδυνοι

Εκδήλωση από την Ομάδα Επιστημόνων Κολινδρού για την ηλεκτρονική τεχνολογία

Συνεχίζονται την Κυριακή 4 Οκτωβρίου στις 11 το πρωί στην αίθουσα του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κολινδρού, οι εκδηλώσεις της Ομάδας Επιστημόνων Κολινδρού σε συνεργασία με τον Δήμο Πύδνας – Κολινδρού.

Ομιλητής αυτήν την Κυριακή, είναι ο Καθηγητής του Τμήματος Ηλεκτρονικών Μηχανικών του Α.ΤΕΙ Θεσσαλονίκης Δημήτρης Κλ. Παπακώστας, ο οποίος θα μιλήσει με θέμα: «Ηλεκτρονική Τεχνολογία: Ιστορία, Εξελίξεις, Κίνδυνοι ».
Η ομάδα Επιστημόνων Κολινδρού, απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση, τονίζοντας πως στην εκδήλωση, όχι μονάχα θα ακουστούν ενδιαφέροντα θέματα, αλλά και γιατί «με την παρουσία μας τιμούμε τον Κολινδρινό πανεπιστημιακό».
Όπως αναφέρει, «οι επιστήμονες αυτοί περνούν σχεδόν όλο τους τον χρόνο στην μελέτη και στην έρευνα. Ο καθένας είναι ξεχωριστός στην επιστήμη του και διαπρέπει στο αντικείμενο της έρευνάς του. Η μεγαλύτερη ανταμοιβή για τον ομιλητή, είναι η παρουσία μας στην εκδήλωση. Να βλέπει από κάτω ένα πυκνό ακροατήριο και να ικανοποιείται με το ότι οι συμπατριώτες του τον τίμησαν. Ήλθαν να τον παρακολουθήσουν. Αυτός άφησε κάθε του υποχρέωση και έρχεται αφιλοκερδώς να προσφέρει τις γνώσεις του. Τον καφέ ή το ποτό με τους φίλους μας, μπορούμε να το πιούμε μια άλλη Κυριακή και να πάμε να ακούσουμε την ομιλία.»