Τα Ολύμπια Νέα

Τοπικά Νέα

Για τη… δεύτερη ευκαιρία

Στην ΕΒΕ Πιερίας Κεντρικής Μακεδονίας το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας1

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας (Σ.Δ.Ε) Κατερίνης, βασικός πυλώνας δια βίου μάθησης της τοπικής κοινωνίας, σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας την 7η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας – Κεντρικής Μακεδονίας που πραγματοποιείται στον οικισμό Ανδρομάχης, στον χώρο της εμποροπανήγυρης Κατερίνης και μέχρι και αύριο Τετάρτη. Η έκθεση είναι ανοικτή 4:30 με 10:30 το βράδυ.

Οι επισκέπτες της έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν στο περίπτερο του σχολείου για την ταυτότητα, τη λειτουργία και τα οφέλη που προκύπτουν από τη φοίτηση σε αυτό. Επίσης, αξιοποιείται το πληροφοριακό, οπτικό υλικό απ’ τις δράσεις, τις εκπαιδευτικές επισκέψεις και τις ποικίλες βιωματικές δραστηριότητες που πραγματοποιήθηκαν κατά τα προηγούμενα σχολικά έτη. Αντίστοιχα, οι εκπαιδευόμενοι του Σ.Δ.Ε. έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν με τους ντόπιους επιχειρηματίες, τους εκπροσώπους των εμπορικών και οικονομικών φορέων και των ομάδων εθελοντικής δράσης, ώστε να συσφίξουν τις σχέσεις τους και να διευρύνουν τους ορίζοντές τους.
Ο διευθυντής του ΣΔΕ Α.Παπαγεωργίου ευχαρίστησε, θερμά τον Πρόεδρο Ηλία Χατζηχριστοδούλου και το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Πιερίας για την έμπρακτη στήριξη του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας μέσω της ανταπόκρισής τους στο αίτημά να διατεθεί τμήμα του εκθεσιακού χώρου για τη σχετική προβολή και ενημέρωση των επισκεπτών. Τέλος, αξίζουν συγχαρητήρια στο σύνολο των διοργανωτών και συντελεστών της έκθεσης για την εξαιρετική διοργάνωση της και τη συνολικότερη επιτυχία της να στείλει αισιόδοξα μηνύματα σε καιρούς δύσκολους.