Τα Ολύμπια Νέα

Τοπικά Νέα

Ευχαριστήριο

ΕυχαριστήριοKoukodimos-Boyli4

Ευχαριστώ θερμά τον Διοικητή, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου Κατερίνης, καθώς επίσης και το πλήρωμα του ΕΚΑΒ για την καθοριστική τους συμβολή στην αντιμετώπιση της περιπέτειας της υγείας μου.

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια και όλους τους εκπροσώπους της πολιτικής, αυτοδιοικητικής ηγεσίας του τόπου, τους εκπροσώπους φορέων, συλλόγων, αθλητικών σωματείων, των συναδέλφων και συνυποψήφιων, εκπροσώπους κομμάτων και όλους τους πολίτες για τη συγκινητική ανταπόκριση, τις ευχές και τα  μηνύματά τους. Ιδιαίτερα ευχαριστώ τον συνάδελφό μου Γιώργο Κωνσταντόπουλο.

Κώστας Κουκοδήμος   

Ευχαριστήριο

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια τον Διοικητή, το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη που μου παρείχαν εξαιρετικές ιατρικές υπηρεσίες θεραπείας και νοσηλείας.

Παρά τις ελλείψεις, τις δυσκολίες, οι γιατροί και οι νοσηλευτές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στους συνανθρώπους τους, υπηρετούν με όλη τη σημασία της λέξης τον «άνθρωπο» και αυτό δεν πρέπει να περνάει απαρατήρητο.

Κώστας Κουκοδήμος